Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 20.09.2022.

VERNOST – PISMO

Požuri polako – moto je za ovaj dan. Jer, karta Vernost govori da se ume i može biti strpljiv kada je to potrebno, da se zna sačekati pravi trenutak za akciju.

Karta Pismo daće danas informaciju ili otvaranje vrata ili vest ili pak talas energije – nešto što će nas pogurati na delovanje. Kada to „nešto“ dođe do nas, jedino što je potrebno jeste da ne poletimo i ne odreagujemo odmah…..već da sačekamo malo, da udahnemo, razmislimo – pa tek onda delamo.

Jer, koliko god ove karte ukazivale da će nas danas nešto podstaknuti i pokrenuti, njihova druga simbolika jeste da nas nešto može uznemiriti. A uznemirenost takođe može da donese akciju, ali ona može biti neprikladna ili pogrešno usmerena.

U prevodu – ako se ne budete vodili onim gore napisanim (razmisli, udahni….), može se impulsivno i neadekvatno postupiti u nekom trenutku i mooooožda napraviti problem – najpre u međuljudskim odnosima, najpre sa onima koji su nam najbliži srcu (članovima porodice, partnerima,prijateljima), a onda i sa onima koji su nam važni materijalno (poslovni saradnici, šefovi, kolege).

Ovaj utorak je dobar da unesemo talas pozitivne energije u relacije koje su nam bitne – kroz razgovore, razumevanje, poštovanje, prihvatanje, podršku. Da budemo tu za one koje volimo, a da sa onima koji su nam potrebni (poslovno ili finansijski) nađemo model funkcionisanja koji odgovara obema stranama.

Dan je dobar za porodična pitanja, za privatnike, za one koji pokušavaju da prodaju ili kupe nekretninu, dobar je za pokretanje situacija i pitanja koja dugo čekaju rešenje.

Osetljiv je stomačni deo (uključujući i urogenitalni trakt) i respiratorni organi. Danas bez žurbe, natenane i uz uključen mozak.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3