Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 21.10.2020.

LJUBAV – NEŠTO NOVCA

 

Ako nešto ne ide zajedno onda su to osećanja i proračunatost. Međutim, ovaj nam dan stavlja baš tu kombinaciju karata i donosi trenutak kada moramo da „merimo“.

Dok s jedne strane, unutar sebe osećate jaku emociju prema nekom, s druge vam se ne dozvoljava da tu emociju i ispoljite. Ponašanje partnera ili simpatije, ali i okolnosti u kojima se nalazite govore vam da se sada ne bi ni trebalo otvarati jer ste sigurni da reakcija druge strane ne bi bila zadovoljavajuća po vas.

Zato ćete danas nastupati vrlo oprezno, korak po korak, „ispipavajući“ puls voljene osobe i mereći koliko možete da date od sebe. Ljubav se sada daje u sitnicama, malenim znacima pažnje, čisto kao naznaka da postoji u vama.

Neki od vas će staviti svoju korist i posao ispred ljubavi. Odabraćete da zatvorite svoje srce i da se posvetite onim stvarima koje vas ne povređuju i ne donose bol. Bavićete se svakodnevnim obavezama, računima, dogovorima.

Na žalost, iako je ljubav u vazduhu oko nas, do nje sada zaista teško dolazimo i moramo se zadovoljiti mrvicama, čisto da bismo preživeli do nekih boljih vremena. Nije vreme da kažete ono što želite, neki put naše tišine govore mnogo glasnije od reči.

Ovo su karte povremenih kontakata, gde se emocije potiskuju i guraju u stranu, gde se uzdržavamo od toga da pokažemo da nam je stalo i akcenat bacamo na nešto drugo.

Poslovno ovo i nije toliko loš dan jer možete započeti poslovne pregovore i polako pokrenuti nove saradnje. Doduše, prava realizacija će ostati za neki kasniji period….ali od nečega se mora početi.

Danas je dan za „malo“. Malo poslovnih uspeha, malo dobijene ljubavi, malo sitnica koje nam život znače. Dan za ovo malo duše.

Budite dobro. Srećni bili!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3