Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 28.09.2022.

ISTINA – NEŠTO NOVCA
Istina je da troškova ima koliko nećeš i da se sa novcem natežemo. Istina je da nismo spektakularnog raspoloženja i da smo ćutljivi. Istina je da nemamo dobru komunikaciju i da se ne razumemo najbolje sa onima koji su oko nas. Istina je da nam administrativna i papirološka pitanja zadaju glavobolju. Istina je da imamo problem sa kolima, kućnim aparatima, u saobraćaju i sa internetom. Istina je da su prisutne tegobe sa stomakom, glavom, alergijama, zubima, pritiskom. Istina je da smatramo da se nešto krije od nas, da ne dobijamo potpune informacije ili da nas neko laže. Istina je da smo zaglavljeni u nekim situacijama i da ne umemo da pronađemo izlaz.
A istina je i da makar sa nekim stavkama od navedenih možemo danas izaći na kraj. Pa je tako ova sreda dobar momenat da se latimo svega što stoji zakočeno, što smo ostavili „za neki drugi put“ ili što nam je pak suviše teško, toliko teško da nam se ne mili da se time uopšte bakćemo.
Dobar je trenutak i da shvatimo gde smo grešili (po bilo kom pitanju) i da pokušamo da te greške ispravimo. Naše reči i komunikacija ove srede imaju veliku snagu i prodornost, bukvalno „do srži“ pa ukoliko želite da sa nekim obnovite komunikaciju, poboljšate je, pomirite se, stišate tenziju, sredite odnos – izvolite.
Papirološka i administrativna pitanja je moguće aktivirati u pravom smeru.
Posebnu pažnju bi danas trebalo obratiti na ishranu, a pokušajte da makar jedan deo dana provedete napolju, u prirodi, šetnji. Jer, prijaće. I ne žurite u saobraćaju. Polako, sve će se stići.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3