Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 29.03.2023.

KUĆA – NEPRILIKA
Karta Kuća predstavlja naše mesto stanovanja, dom, porodicu i dešavanja u kući, kao i sve osobe koje doživljavamo kao „svoje“…ali isto tako predstavlja i naše radno mesto, kao i stanje naše duše (kombinovano našu fizičko – mentalno – emotivnu stabilnost).
Karta Neprilika je pa, baš to – neprilika. Da, predstavlja akciju i povišen energetski nivo, ali predstavlja i kritiku, zvocanje, majstore, disbalans, kvarove, nervozu, tenziju, nemir, a u nekim slučajevima čak i agresiju.
Simbolika je jasna, jel da? U ovom danu nešto/neko kvari naš mir, nešto/neko brčka naše planove, nešto/neko nas nervira, nešto/neko nas iritira.
Ova kombinacija karata označiće radove i majstore u kući – kod nekog zbog renoviranja i sređivanja, kod nekog zato što je neki aparatić otkazao poslušnost ili zato što treba popravljati vodovod, kanalizaciju. Sa ukućanima ćemo se lako „kačiti“ – pogotovo ako se neke situacije ponavljaju više puta.
Ova kombinacija karata označiće i nervozu, užurbanost na poslu i kolege/šefove koji nas iritiraju (a možda i mi njih). Označiće i mogućnost grešaka i distrakciju iz poslovne okoline.
Emotivno – označiće nervozu u postojećim partnerstvima, to da se pogrešno razumemo ili da ne čujemo jedni druge. Ukoliko ste solo, neko vas može zaintrigirati kroz poslovni segment, preko društvenih mreža i aplikacija, prilikom odlaska u banku, kod lekara, u restoranu/kafiću.
Po pitanjima zdravlja – sve vrste povreda su moguće, i kod kuće i na poslu. Takođe, osetljivi su kičma, želudac i krvni sudovi. Prisutne su i meteoropatske reakcije, unutrašnja nervoza i anksioznost.
Sudeći po svemu – dan ispred nas je dosta aktivan i užurban, ali i nabijen emocijama i nervozom. Ukoliko je moguće – nemojte žuriti i brzati – niti u delima niti u zaključcima. Čuvajte svoj mir, što više možete.
I naravno – budite dobro. Srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3