Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!! (12.-18.11.2018.)

 

NEŠTO NOVCA – NEISKRENOST – LJUBOMORA – IZNENADNA SREĆA – SREĆA – VESELJE

 

Prva polovina kartata za ovu nedelju – da te Bog sačuva….E, druga je već oho – ho obećavajuća….pa šta ćemo sad? Vidite, to nikako ne znači da će prvi deo nedelje biti loš, a drugi dobar, već pre označava da se i u nama i oko nas miksuju različite energije, donoseći nam čas prijatne i obećavajuće trenutke, čas momente u kojima smo nezadovoljni i nešto nas vraća korak unazad.

Dve glavne teme, sudeći po kartama su ove nedelje novac i emocije. Poprilično su nam ispražnjeni novčanici, što je bilo štekova – zaronili smo u njih i iscedili ih do poslednjeg novčića, a ne smeše nam se baš neke obećavajuće sume u narednim danima, pa nam je tu raspoloženje prilično mračno. No, iako sad ne izgleda kao da ćemo se nešto naročito opariti tokom ove sedmice, ipak su moguća iznenađenja. Mogu vas neke parice potrefiti, iako ih niste očekivali. To bi možda bila ona varijanta – spas u zadnji čas – taman kad ste ispreturali celu kuću i shvatili da nemate ni cvonjka, eto vesti o novcu koji dolazi do vas! Hajd pa neka bude tako!

Da odmah kad pričam o novcu malo progovorim i o poslovnom segmentu u ovoj sedmici….Verujem da su mnogi od vas zadovoljni, čak u nekim mučnim i opterećujućim situacijama na poslu, ali tu jedino mogu da vam kažem – izdržite. Ne mogu da obećam da će baš svi procvetati u ovoj nedelji, ali po kartama – te mučne situacije itekako se mogu preokrenuti. Neko će baš u ovim danima dobiti novu poslovnu ponudu, biti prijatno iznenađen, dobiti posao, ostvariti saradnju kojoj se raduje! Čak i ako vas ništa od ovog lepog ne potrefi u ovoj nedelji, karte ipak pokazuju da se atmosfera u poslovnom segmentu lagano menja – nekome će zadovoljstvo doći pre – već u ovim danima, a neko će ipak morati malo da sačeka….

Druga glavna tema ove sedmice jesu emocije ili odsustvo istih….U postojećim emotivnim i bračnim vezama mnogo je nedoumica, mnogo neke loše energije, a iskreno rečeno – malo je prave komunikacije. O problemima se ne priča, oni se kriju, potiskuju, guraju pod tepih, ćuti se – a ne bi trebalo. Znate, ništa se ne rešava samo od sebe, a pogotovo kada su odnosi u pitanju. Tu se zaista mora sesti i porazgovarati. Kako mislite da otklonite problem ako ga ne iznesete na dnevni red? Znam, neke od vas je strah da će pričom o problemima pokrenuti sled događaja koji vodi ka neprijatnim stvarima, potvrđivanju sumnji, čak i rastanku….Potpuno vas razumem, ali bežanjem i sakrivanjem ćete dobiti samo i na dalje zarobljenost u lošim stvarima i lošim odnosima. Neki put je bolje biti sam, nego biti sa nekim i nesretan……No, to ostavljam vama da odlučite šta ćete i kako ćete. Moje je da kažem da oni odnosi koji vrede i koji trebaju da traju sada mogu biti popravljeni razgovorom. Taj razgovor razvejaće one loše stvari i ponovo vratiti dobru energiju i osmeh u vašu emotivnu priču. Oni koji su usamljeni – ono što je dobro jeste da se ove nedelje stavlja tačka na sve što se prošlošću zove. Ako je komunikacija trebala da se pokrene, pokrenula se. Ako se kojim slučajem neki bivši javi baš u ovoj nedelji – ne radujte se puno, jer u njegovim rečima i delima neće biti iskrenosti. No, u svakom slučaju – tačku stavljamo (bar velika većina nas) i spremni smo da nastavimo dalje. A šta to „dalje“ nudi u ovoj sedmici? Sve preko prijatelja, društvenih konekcija i mreža, sve preko izlazaka i provoda. Biće flertovanja, biće novih poznanstava, biće jedne fine energije koja će nas dići. Ima tu nešto malo mogućnosti i preko posla, ali kada je ovaj segment u pitanju – prvo proverite da li je druga strana zauzeta….jer po svemu sudeći – jeste. E sad, ako vam ne smeta da vas je troje u vezi – samo navalite.

Zdravstveno – hrana. Stomaci će ove sedmice da burgijaju, crevca da se bune, želudac da otkazuje poslušnost. Vodite računa o tome šta jedete – proveravajte ispravnost i rok trajanja namirnica, jer stoje mogućnosti za trovanje. Takođe – u ovoj nedelji virusi i bakterije kolo vode. Gledajte ako je moguće da se u to kolo ne hvatate. Nešto vam može protutnjati kroz organizam i trebaće vam par dana da se opasuljite i ponovo stanete na noge. Još jedna stvar – psihički nismo baš  „u vinkli“ u ovim danima. Ima leka i za to – fizička aktivnost i okruženost pozitivnim ljudima!

Etoooooooo! Još jedna novembarska nedelja je pred nama…..Srećno u prolasku kroz nju!

Voli vas vaša „ne baš u vinkli ovih dana“ Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/