Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 29.07.2020.

NESREĆA – POSETA

Psihološki gledano, dan započinjemo kroz uznemirenost, nervozu. E sad, neki od nas će ga tako i nastaviti i ova će im sreda biti neiscrpni izvor situacija koje izbacuju iz ravnoteže, koje donose svadljivost i impulsivnost.

No, sudeći po kartama – biće i onih drugih, koji će ovu energiju uspeti da kanališu i usmere baš tamo gde je potrebno. Da li ćemo na jednu ili na drugu stranu zavisi i od situacija sa kojima ćemo se susresti, ali i od našeg unutrašnjeg mira i toga koliko smo u stanju da i u najnemirnijim dešavanjima ne gubimo glavu.

Dakle, nekoga će ovaj dan pokrenuti i inspirisati a nekom će doneti jurnjavu, nerviranje i završavanje svega u poslednjem trenutku. Takođe – dan prijatnih ali i neprijatnih iznenađenja, informacija – pa kako se kome zalomi…..

Kad smo baš kod te jurnjave, moram da upozorim – energija karata je takva da kroz brzinu može doći i do povređivanja. Dakle, u saobraćaju – ne jurcajte i obratite pažnju na druge učesnike, vozače, pešake. Gužve i zastoji u saobraćaju će sigurno postojati, a samim tim i kašnjenja – zato krenite na vreme gde ste namerili. No, povrede nisu samo rezervisane za saobraćaj – one se mogu dogoditi i na radnom mestu i kod kuće – naročito povrede ekstremiteta.

Brzina danas postoji – brzina misli, brzina pokreta, brzina zaključivanja i razmišljanja, ali i brzina kad joj vreme nije – brzina u raspravi, potreba da rešimo nešto tako što ćemo sagovornika vrlo neugodno „ućutkati“. Dakle, i ona dobra i ona loša – gledajte da onu dobru koristite za sebe i svoje ciljeve….a onu lošu preskočite ako je ikako moguće.

Još jedna napomena – zaštitite se od sunca, jer ove karte su dušu dale za sunčanicu, opekotine, alergije na sunce. I pritisak danas može vrlo varirati jer su krvni sudovi opterećeni.

Šta da vam kažem – dan će biti lep i živahan, ali će istovremeno biti i nervozan i napet. Verovatno ćemo svi pokupiti po malo i od jednog i od drugog….

Budite dobro, srećni bili!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3