Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 28.07.2020.

OFICIR – SUDIJA

Ono čega ćemo u ovom danu imati napretek je snaga, volja, energija. A budite sigurni da će nam sve to trebati jer je pred nama jedan udarnički utorak.

Naravno – ovaj dan je najpovoljniji za sva poslovna i pravna pitanja ali nije ni malo loš ni za sve ostale segmente kojima smo spremni da se posvetimo i da na njih navalimo. Ono što zamislimo danas možemo i ostvariti. Postoji samo jedna začkoljica, a ona je – hladna glava i mirno srce. Razum iznad osećanja.

Pogledajte ove karte – Oficir i Sudija – jel vam liči to na neku mekanost, njanjavost, emotivnost, jel liči na neku nervozu, bes, ishitrenost, agresiju? Ma jok. Dve „zvanične“ karte, tvrde. Upozoravaju – umesto da besniš i da trošiš energiju na rasprave, uloži tu snagu koju imaš u ostvarenje onoga što želiš. Jasno, precizno, sa planom.

Takođe govore – umesto da se zarozaš zato što imaš emotivni problem ili si u ljubavnom rasulu – presaberi se i dogovori sam sa sobom. Prvo sagledaj – da li je dobar trenutak da nešto učiniš? Ako si hladne glave došao do odgovora da jeste, onda to i uradi. Oduvaj snagom volje i argumentima onoga preko puta tebe. Da ne može da bekne jer si u pravu. Da ne može da te hvata na emocije. Da ne može da te raspilavi, rastuži, razbesni. Ukoliko si došao do odgovora da nije pravi trenutak za delovanje, onda se povuci i radi nešto drugo. Nemoj kopati po sopstvenom mozgu nego aman bavi se drugim stvarima. I čekaj povoljno vreme. Svojih pet minuta.

Vrlo ću prosto reći da bi sve bilo kristalno jasno – danas možete sve. Ali ne zaboravite – na vama je da odlučite da li ćete upotrebiti mozak ili ćete pustiti da srce vlada vama. Na vama je da odlučite u šta ćete uložiti vreme i energiju. Ukoliko je uložite u rasprave, nervozu, svađe – garantujem vam milion i jedan posto da ništa nećete uraditi na kraju. No, ukoliko ovoliku snagu uložite na pravi način, realno, racionalno, odgovorno, odlučno – greške nema, pokrenućete i brdo ako treba a kamoli nešto drugo, sitnije.

Budite dobro. Odlučni, Snažni. Mirni. Sa planom. Voljni da zapnete za ono što želite. Srećni bili, ljudi mili!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3