Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 30.12.2020.

PORUKA – PUTOVANJE

Dan za meriti reči. Dan za rastrčati se na sto strana. Dan u kojem ne znamo da li smo pošli ili smo došli. Dan za probleme i jurnjavu u saobraćaju. Dan za iznenadne vesti ili informacije koje nam planove tumbaju naglavačke. Dan za nervozu i užurbanost.

Hajmo sad redom…..Zašto meriti reči? Pa zato što se sve ono neizrečeno u nama otima da izleti. Osećanja u nama rastu, tumbaju se – pritiskaju nas na plućima, na grlu, čine da nam srce ludački lupa i prsti na rukama trnu. „Svrbi“ nas celo telo da kažemo ono što imamo jer je unutrašnji teret postao neizdrživ. I ok, ako baš toliko pritiska – izrecite. Ipak, treba biti svestan da kada reka reči jednom poteče – neće se zaustaviti. To vam je onaj Balaševićev stih – a kada puknu ustave, nema nam spasa dok se reke ne zaustave. Imajte to na umu, jer rečima se danas može rešiti, srediti i popraviti, ali se oooooo itekako može i napraviti džumbus. Dobro, neki džumbusi su potrebni,neophodni jer se stvari trebaju i moraju raščistiti, ali moje je da vas upozorim i posavetujem što se mogućih posledica tiče. Danas „čistimo“, ali pazite da u tom čišćenju ne počistite i ono što ne biste želeli.

Što se ostalog tiče – ovaj dan donosi haotičnost u obavezama i ispunjavanju istih. Donosi probleme i preokrete u planovima, gužvu unutar i oko nas, informacije i reči koje nas „napadaju“ sa svih strana. Nervoza i stres lako rastu i prelaze sve granice. S druge strane, oni koji pametno ovu ludu energiju usmere, stići će i ono što su planirali i još sto drugih stvari pride da urade! Rešavajte ono što imate, jer je to danas i više nego moguće! Da, računajte usput na sve moguće prepreke i preprekice,na zastoje, na komplikacije, na saplitanja – ali da, može se uraditi!

Energija ove srede nosi jedan ludi talas koji je u potpunosti neutralan. Nije ni dobar niti loš, onakav je kakvim ga napravimo i upotrebimo! Mozak će raditi sto na sat, fizičke energije imamo koliko god ti duša ište! Sad je samo na nama gde ćemo i kako ćemo sa tim. Rešavajte, čistite, sređujte, lomite preko kolena, otpuštajte sve ono što vas guši, steže, pritiska…..ne unosite balaste u novu 2021-u godinu, jer će se tada stvari rešavati na najteži i duši najopterećujući način! Čak i da svojim rečima i postupcima napravite u trenutku haos – sve je to u redu ako ste istinski svesni da ste u pravu. Nemojte samo otići u drugu krajnost – da svoje frustracije izbacujete na one koji to nisu zaslužili i koji nisu krivi za to kako se osećate.

Sreda – dan koji nosi ogromnu snagu. Upotrebite je za prave stvari i prave postupke, prave reči. Budite dobro. Srećni bili!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3