Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SUBOTA 17.10.2020.

TUGA – VESELJE

 

Ja inače ne pišem karte dana vikendom, ali od jutros sam nešto puna energije, pa hajd da budem vredna…..

Red tuge, red sreće…..takav je ovaj život uglavnom, zar ne? Danas imamo jedan šareni dan, kada ne smemo dozvoliti sebi da razmišljamo isuviše o teškoćama, o propuštenim prilikama, o tome šta smo mogli ili šta smo trebali da uradimo. Ostavite crne misli i prošlost iza sebe, vreme je da se okrenete ka budućnosti i boljim šansama koje vam se pružaju. Danas znamo šta želimo ali se možda bojimo da napravimo prvi korak. Takođe – danas znamo šta NE želimo, ali nas strahovi lome, pa možemo biti u fazonu „bolje sa đavolom kojeg znaš“…..

Ovaj dan će biti dobar u onoj meri u kojoj vi budete otvoreni da prihvatite neke lepe stvari koje vam dolaze. Ne okrećite glavu od njih, jer one jesu tu. Ako ih još uvek niste primetili, ne brinite – tu su, nežno vam šapuću na uvce i čekaju svojih pet minuta.

Moguće je lako da će u poslovnim ili emotivnim partnerstvima doći do nekog „razračunavanja“ – da bi se nastavilo dalje moraju se prevazići lošije situacije, moraju se svesti računi…..pa kom obojci, kom opanci….

Žene su izuzetno jake danas, vaša snaga je u tome što od vas zavisi u kom će pravcu krenuti dešavanja na dalje….neki prelomni momenat je tu, bilo da je vezan za posao ili za odnos sa osobom koja vas interesuje, vaše reakcije će usmeriti priču na dalje….

Danas je ponos vaša snaga, ali i vaša slabost. Setite se onih rečenica – od ponosa se još niko nije najeo….ili – ponos nema šta da traži kada je ljubav u pitanju….

Razmislite i odlučite, ne delajte impulsivno, u besu ili u povređenosti. Hoćete li tugu ili veselje? Danas vam se pruža i jedno i drugo, odaberite kako vam drago…..

Srećni bili!!!!!

Voli vas vaša energična Venera sa papilotnom 😀 <3 <3 <3