Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 01.03.2022.

UDOVAC – SVEŠTENIK

I eto, ušli smo u mart mesec – mesec koji će pokrenuti talas promena u svim sektorima. Mi želimo promene, ali isto tako želimo da ne osetimo sam proces promena – ako bi moglo da legnemo u krevet uveče sa problemima a da se ujutro probudimo i opa! sve se rešilo samo od sebe – to bi bilo fantastično…
No, to tako ne funkcioniše, znate i sami. Taj proces promena ćemo znatno intenzivnije krenuti da osećamo od 6-og marta, a do tada ćemo u manjoj ili u većoj meri imati sličnu energiju kao što je danas – a to je energija statičnosti i pritiska.
Otprilike bismo ovu energiju mogli opisati kao momenat pre oluje – kada je nebo teško i olovno, kada je vazdušni pritisak ogroman, kada se teško diše i imate osećaj da je sve u vama i oko vas teskobno i stisnuto.
Pa zato danas baš i nismo najfunkcionalniji. Kasnimo, nemamo ništa naročito ni volje ni motiva ni podstreka. Ovaj dan bismo mogli nazvati – odrađivanje. Koncentracija je slaba, kao i fokus.
Savet je – polako. Bez presije na sebe. Ne idite preko svojih granica. Ono za šta imate snage i volje – odradite, ali ne tovarite sebi more obaveza jer je energetski nivo slab. Odmarajte kad god vam se za to ukaže mogućnost – i misli i telo. Opuštajte se, na koji god način vam odgovara – šetnjom, meditacijom, spavanjem, čitanjem. Ne uplićite se ni u kakva ubeđivanja i dokazivanja, sklonite se. Rasprave sa bilo kim su sada besmislene, jer pobednika neće biti a ostaće samo gorak ukus u ustima.
Dan nije dobar za nove početke, koji god da je segment života u pitanju. Dobar je da završavamo i privodimo kraju započeto.
Srećno!!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3