Kaži mi, kaži...

KARTE DANA, MLAD MESEC U ZNAKU RIBA I JOŠ PONEŠTO – 02.03.2022.

POSETA – SMRT

Hajmo prvo o mladom Mesecu – u znaku Riba u popodnevnim satima, zajedno sa Suncem, Jupiterom i Neptunom i u kvalitetnom odnosu sa Uranom iz znaka Bika.

Vrlo snažna energija novog početka – a taj početak je obojen verovanjem, maštom, snovima, suptilnom i dubokom energijom i osećanjima, nadom i preokretima.

Njegov najjači uticaj je u naredne dve nedelje, a kompletno dejstvo u narednih šest meseci (pa nisam ja bez razloga izabrala da početak energetske terapije u trajanju od mesec dana bude baš danas 😀 ).

Ovako postavljen mlad Mesec doneće porast optimizma, srećne okolnosti, ali će doneti i da sve ono u šta uložimo dušu i snove – ima itekakve šanse da se ostvari. Period pred nama otvara vrata kreativnosti, intuiciji, nadahnuću, duhovnosti, veri, otvara vrata dubokim emotivnim vodama….doduše, otvara vrata i tajnama i lažima i muljaži svake sorte i porocima, otvara vrata nekim karmičkim dešavanjima (znak Riba inače predstavlja i polje koje govori o prošloj inkarnaciji, o prošlom životu) ali šta sad….ne može sve da bude savršeno.

Ono u šta verujete i što najdubljim delom svoje duše želite – sada uložite sebe u to i da, ima šanse da i ostvarite!

A karte poručuju da je ova sreda dan za vrlo kompleksne, teške, ozbiljne i zahtevne priče, razgovore, informacije, dešavanja. Karta Smrt govori o težini, prekidu, transformaciji, ali govori i o situacijama ili osobama koje ne možemo „izbeći“ jer je to karta koja u sebi spaja sudbinske i karmičke elemente.

Pa se tako baš danas može pokrenuti i na ličnom i na spoljašnjem planu niz dešavanja koja nas neumitno vode ka onome što nam je „zapisano“.

U ovom danu možete započeti nov posao, nov projekat, dobiti nove obaveze (sve što se pokrene danas – trajno je i zahteva veliku odgovornost). U ovom danu možete i prekinuti bilo koji tip odnosa koji vam donosi težinu dugo unazad. Danas možete imati kontakt, susret sa osobama koje će imati veliki uticaj na vaš život, nebitno koja je životna sfera u pitanju. Možete biti odbijeni ili blokirani za nešto što vam je od važnosti. Možete čuti reči – ne može sada, pričaćemo neki drugi put o tome. Možete čuti informacije koje će vas „zalediti“. Ili se možete susresti sa nekim i ostati bez teksta.

Dakle, osnovna simbolika za ovaj dan je – važnost, trajnost, blokada, prekid, odgovornost, ograničenje, nešto na šta nemamo uticaj.

Zdravstveno – tegobe vezane za kosti, zube, zglobove, kičmu. Vodite računa da se ne povredite. Poseban oprez u saobraćaju.

I to bi bilo to, ukratko. Srećno!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3