Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 01.12.2020.

PISMO – SUDIJA

Pismo nosi lakoću, pokret, informacije. Sudija donosi ozbiljnost, odgovornost, odluke. Dan pred nama i lak i težak. Najavljuje novi početak – početak je decembra, početak je završne faze na više nivoa (u našim životima, u različitim segmentima, oko nas) .

Obe karte posredno govore o vremenu – Pismo o vremenu za akciju, vremenu za ideje i inspiraciju….Sudija o vremenu za odluku i ozbiljnost. Zbirna simbolika ove dve karte za današnji dan bi bila – došao je trenutak da se pokrenemo u pravcu bitnih stvari, da otpočnemo nešto novo, da završimo nešto staro, u suštini – vreme jeste za važne odluke koje će usmeriti naš život na dalje.

Generalno gledano – ovaj dan donosi vesti, informacije koje nam pomažu da pravilno odlučimo, koje nam donose razrešenja ili koje nas usmeravaju na pravi put. Da se razumemo – uopšte nije bitno da li su te informacije i vesti dobre ili loše – njihova suština jeste da nam daju smer i da nam pomognu da odlučimo. U ovom danu konačno ćemo uspeti da se dogovorimo. Neko će se dogovoriti sam sa sobom, neko sa partnerom, neko sa poslovnim saradnikom, šefom….ili bilo kojom drugom osobom koja mu je u ovom trenutku važna po nekom pitanju. Početni momenat može doneti usplahirenost, nesigurnost, kod pojedinih čak neku formu anksioznosti i „treperenja“ u stomaku – ali važno je da je krajnji rezultat dobar.

Takođe, dan je dobar za rešavanje svih administrativnih i papiroloških pitanja – sigurno je da ćete se u procesu nervirati i žuriti, ali možete obaviti! Sve što vam već neko vreme stoji, oko čega ste se zaglavili – pokušajte danas da rešite.

Emotivno –  nervoza i napetost će postojati. Ukoliko zaista postoji istinski razlog za takav vaš osećaj kada je partner u pitanju – otvorite se i recite šta imate. Da, kod nekih parova ovaj razgovor može doneti i odluku o prekidu, preseku. Kod drugih – može srediti situaciju. Sami najbolje znate i osećate u kojoj ste kategoriji pa postupite po nahođenju. Za one koji beže od odluka, stoji savet – ako mi ne uradimo ništa po pitanju situacije koja nas „žulja“, ukoliko stvari guramo pod tepih – situacija se sama pobrine da bude rešena, ali obično takva rešenja budu najneprijatnija po nas…..

Šta da vam kažem osim – budite dobro. Ovaj nas dan „tera“ da uradimo nešto za sebe, da se pokrenemo. Ukoliko ne budemo to uradili, bićemo zapljusnuti talasom nervoze i napetosti. Prema tome, trenutak je za akcije svake vrste! Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3