Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 04.08.2020.

NEŠTO NOVCA – LJUBAVNIK
Jučerašnji pun Mesec u znaku Vodolije nas je pomerio, izbacio iz ležišta, doneo neočekivano, stresno, ludo, van svakih normi i pravila. Izuo nas je iz cipela i sada tražimo…..i cipele i sebe.

Dogodile vam se ekstra dobre ili ne baš toliko slatke situacije tokom ponedeljka – danas ono što izlazi u prvi plan jeste sabiranje utisaka. Razmišljanje, kalkulisanje, preispitivanje, presabiranje – gde smo, šta smo, gde idemo i da li idemo uopšte?

Prepodnevni sati mogu doneti neku formu zbrke i neorganizovanosti – sad, da li će ta zbrka biti u glavi, u poslu, u kontaktima sa drugima – nije toliko ni važno. U svakom slučaju je zbrka. Ta zbrka može da se vezuje i za papire, dogovore, administrativna pitanja, račune, isplate i uplate.

No, pošto nam je tu i karta Ljubavnika koja uvek teži da bez ikakvih kompromisa ide ka svom cilju, jasno je da ćemo se iz mnogih zbrka ispetljati, najpre snagom sopstvene volje, najpre odlučnošću i preciznom usmerenošću. Jedino što ne valja kod ove kombinacije karata jeste baš ta varijanta – beskompromisnost. Naravno, ukoliko je upotrebimo na negativan način i krenemo da se dokazujemo i prepiremo sa onima koji nas okružuju. Ukoliko energija počne da se „podiže“ u negativnom pravcu – pa, pitanje je dokle sve to može dovesti. To bi vam bila ona varijanta – udario tuk na luk.

Dakle, ovo jeste dan da mnoge stvari rešavamo, da posle početne konfuzije sve počinje da leže na svoje mesto. Hoćemo li se ispetljati? Hoćemo, naravno.

Sudeći po karti Ljubavnik, drugi deo dana jeste pokretniji, življi, ispunjen lepom energijom i finim kontaktima, komunikacijom. Zato drugi deo dana koristite za to da unesete pozitivnu energiju – u svoju emotivnu priču, u kontakte sa prijateljima, porodicom, poslovnim saradnicima i tako dalje i tako dalje.

Zdravstveno – ove karte mogu da ukažu na preopterećen nervni sistem, na probleme sa cirkulacijom, stomakom, krvnim sudovima, pritiskom. U prevodu – ne dižite drugima pritisak da oni ne bi krenuli da ga podižu vama

Budite dobro ovog utorka. Čudnog, konfuznog, zbunjenog, pomalo haotičnog, pomalo dramatičnog. Srećni bili!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3