Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 22.09.2021.

LJUBAVNIK – NEISKRENOST

 

I opet imamo situaciju da je prva karta – u ovom slučaju karta Ljubavnika – snažna, potentna, podsticajna, puna volje i energije…..a da joj se iza leđa nalazi karta koja donosi tajne, laži, neiskrenosti, otrove…

Generalno gledano – ovo označava da će nam snagu i energiju tokom ove srede oduzimati – naše lične nesigurnosti, strahovi, preispitivanja, ali da će je oduzimati i ljudi i okolnosti i nedoumice vezane za njih.

Čak i da se ništa loše ne dešava u nama ili oko nas – imaćemo faze „dizanja“ i volje ali i faze gubljenja energije, umora – mentalnog ili fizičkog.

Zbog simbolike karte Neiskrenost, danas ne bi trebali automatski zdravo za gotovo da prihvatimo sve ono što dolazi do nas – bilo da su u pitanju informacije, ponude, obećanja, šta god. Jer, nešto što na prvi pogled izgleda dobro – verovatno to nije ili pak sa sobom nosi neku začkoljicu koju u ovom trenutku ne vidimo.

Isto tako – na primer – informacija koja dolazi do nas a koja nas zarozava, iznervira ili onespokoji – možda uopšte nije tačna, možda su je preuveličali, a možda smo i mi preuveličali celu situaciju.

Zato danas ne treba brzati i ne treba donositi zaključke iz cuga, a pogotovo ne treba reagovati i odlučivati – naročito ako su te odluke bitne i od značaja za nas. Kada ohladimo glavu i misli, kada situaciju mirno sagledamo – e tek tada su naši potezi i naše odluke – prave.

Ljubavnik je vrlo impulsivna karta, pa danas ta impulsivnost zaista jeste nešto čega bi se trebali čuvati – i u odlučivanju i u kontaktu sa drugima – nevezano koji je segment u pitanju.

Kada pričamo o emocijama – ljubavno su ovo teški dani, naročito onima koji su u vezama ili brakovima – jer postoji jaka crta nesigurnosti, ljubomore, sumnje. Kao što rekoh malopre – pokušajte da ne preuveličavate i ne žurite sa potezima!

Za neke nove početke…..pa, interesantno je da ih može biti. Karta Ljubavnika ume da „uvuče“ očas posla u ludilo, strast, ekstazu, da se zaljubimo na keca i odlepimo u trenutku. Eh, a pošto je tu Neiskrenost – to su ili tajne veze, ili veze koje donose opsesivnost, jake strasti ali i jake ljubomore, preokrete i onaj osećaj „niti sa tobom, niti bez tebe“. Pa ko voli – nek izvoli….

Danas imamo pojačane probleme sa stomakom, jer isti ne može da „svari“ sve ono što se dešava oko nas i u nama…..

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3