Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 07.12.2021.

LOPOV – ISTINA

Mhm….pada sneg napolju….A znate kako kažu – ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag…..

Prosto rečeno – dan, to jest dani za izlaženje istina na površinu jesu pred nama. No, kao što to obično biva – pre otkrivanja istine moramo da se suočimo sa lažima. Pre jasnih uvida stoji magla, pre razrešenja stoji zapetljancija, pre pravog puta stoji mnogo lutanja i stranputica….

Psihološki gledano, dan/dani pred nama donose unutrašnju zbunjenost, rasejanost, nefokusiranost, osećaj da povremeno ne možete sopstvene misli da pohvatate. Donose osećaj da stojite ili da ste zaglavljeni a da tri blage veze nemate ni šta bi trebalo učiniti da se situacija promeni ni kojim bi putem trebalo krenuti. Guske u magli – to vam je ta varijanta. Takođe, osećanja mogu varirati od „sve mi je potpuno svejedno“ pa do grčevitih pokušaja da se NEŠTO uradi da se više ne bismo osećali tako ili da bismo nešto promenili. A i u tim pokušajima se gubi mnogo snage a rezultati su polovični.

Generalno gledano – gde je Lopov, tu je krađa, nestanak, zamagljivanje, raštrkanost i rasejenost. Zato ćemo biti skloni pravljenju grešaka jer jednostavno nismo dovoljno skoncentrisani na ono što radimo. Takođe, lako ćemo neki predmet spustiti na jedno mesto i onda se satima ubiti od pokušaja da ga pronađemo. Papiri, pare, sitnice – pokazivaće tendenciju da se sakriju od nas. A da ne pričam o tome da vas neko može odžepariti, maznuti vam novac, dokumenta, intelektualnu svojinu, partnera….

Sva komunikacija je danas obojena mutnjikavim bojama pa vodite računa šta i kako dogovarate. Možda ćete se igrati gluvih telefona sa nekim, a možda će vas neko jednostavno lagati, obmanjivati i pokušavati da vas pređe.

Saobraćaj – bezveze, otežanje. Konekcije – internet, telefoni – problematično, usporeno, sa prekidima.

To što je u ovoj kombinaciji karata Istina na drugom mestu,iza Lopova – ima svoju simboliku….prvo, ona „potvrđuje“ da je pred nama jedan mutljavinski dan, a drugo –  ne ukazuje da će se do „čiste“ istine brzo doći. U ovom danu možete da imate predosećaje, fragmente, pojačanu intuiciju – ali mislim da će morati da prođe minimum jedan dan a maksimum mesec dana da bi kompletna istina isplivala na površinu.

Dan je dobar za kreativce, duhovnjake, one koji rade sa energijama, vizionare, sanjare, one koji se na intuiciju oslanjaju i slušaju je, maštare, zanesenjake – jer samo oni mogu da „plivaju“ lako i da se snalaze u ovim vazdušastim energijama.

Ukoliko niste u ovim kategorijama – danas budite skoncentrisani, fokusirani, racionalni, sa obe noge na zemlji. I naravno – otvorite četvore oči.

Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3