Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 08.09.2020

.
SUDIJA – ISTINA

Nemoj samo da bude ono – istina je da će danas sudija da te kazni, istina je da će ti stići neki zvaničan papirić (čitaj – plava koverta), istina je da će danas šef da te pozove na ozbiljan razgovor, istina je da ćeš imati posla sa pravno legalnim institucijama, istina je da se osećaš kao da si na raskrsnici i da nemaš pojma na koju ćeš stranu, istina je da te čeka neka velika odluka od koje ti nije dobro a koja može zaokrenuti tvoj život za 180 stepeni, istina je da je neko zauzeo krut i tvrdokoran stav prema tebi, istina je da te neko laže i maže…..

Bolje da bude ono drugo – istina je da danas nalaziš mir i stabilnost u sebi, istina je da si neko pitanje razmotrio sa sto strana i da sada tačno znaš šta ti je činiti, istina je da pokrećeš pravna pitanja koja su ti bitna i da nećeš dati na sebe, istina je da danas možeš dogovoriti dobre poslovne uslove ili dobar posao, istina je da umeš da se postaviš na pravi način prema svima, istina je da si hrabar i odlučan, istina je da sve tvoje relacije danas funkcionišu u skladu i kroz međusobno poštovanje.

No, šta je najverovatnije pošto je teško da ćemo zakačiti baš samo ono loše ili baš samo ono dobro? Najverovatnije je da ćemo u nekim segmentima funkcionisati jako dobro i stabilno, a u drugima ćemo osećati da nemamo tri blage veze gde idemo a da se od nas očekuje da povučemo konkretan potez.

Ovo vam je raskorak dan. Pa može da se desi da smo u nekim njegovim delovima izuzetno vredni, a da nas u drugim mrzi da se pomerimo. Da u jednom trenutku budemo super sa ljudima oko sebe kojoj god kategoriji da oni pripadaju (posao, ljubav, porodica i tako dalje), a u drugim momentima bismo najradije pobegli od svih, guše nas.

Ove karte savetuju da naše odluke i potezi danas budu racionalni i dobro promišljeni. Da ne dozvolimo da nas strahovi i impulsivnost savladaju. Da budemo odgovorni, najpre prema sebi a onda i prema svemu drugom. Da budemo mirni sami sa sobom…..a može i sa predsobljem, kuhinjom…..:D 😀 😀

Budite dobro. Mir u duši i sreću danas vam želim!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3