Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 10.08.2021.

NEŠTO NOVCA – ČEŽNJA

Sredi, radi, raščišćavaj, bacaj, bavi se papirima, ne zapostavljaj obaveze na poslu  – čekaju te i moraš da im se posvetiš, odgovori na sedam poruka i jedanaest poziva koji svi odjednom dolaze, lupi taj kompjuter šakom jer je počeo nešto da baguje i usporio, otrči do pošte ili do nekog šaltera, jao zaboravio si da uzmeš neki zalogaj, zašto li me sada žiga u stomaku da mi je znati, nerviraj se malo a možda i malo više, kukuuuuu hoću li stići na dogovoreni sastanak – gužva je u saobraćaju neopisiva, čekaj bre zar se nismo nas dvoje dogovorili za jedanaest sati – zašto kasniš zar ti misliš da ja imam vremena da te čekam beli dan do podne, što se bre sad ova sudopera zapušila, zašto nemam internet, otkud ovoliki red – dva sata ću čekati, nešto sam zaboravila ali ne mogu da se setim šta jer mi samo zuji u glavi od svega i svakoga, zašto mi se ona/on ne javlja – verovatno ni ne misli na mene uopšte, hoću li imati dovoljno novca danas da poplaćam sve, zašto mi nisu legle pare, baš sam umorna i nije mi ni do čega………Odmori na trenutak. Pa ponovi sve ovo 😀

Mislim da vam je otprilike jasno kakav je ovo dan. Vrlo živahan, reklo bi se 😀

Danas je dan za rešavanje i onoga što ste planirali i onoga što vam na pamet nije palo ali svakako dolazi i traži vašu pažnju. Problem je u tome što će sve da se nagomilava odjednom. I problem je u tome što će ovaj dan od vas tražiti samo da se MORA nešto, a to što biste želeli – e to ostaje negde na čekanju, za neka bolja vremena. Ili ćete od toga što želite dobiti zeru, čisto eto onako malkičice, mrvicu.

Danas na mrvicama lepote, dobrote, ljubavi, pažnje živimo. A glavno jelo koje nam baš i neće prijati stomaku su obaveze začinjene jednom finom dozom stresa, napetosti i nervoze.

Glavno jelo da smažemo moramo. Samo se nadam da će tih mrvica lepih dešavanja biti dovoljno da se zasladite. Bon appetit! Srećnooooo!!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3