Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 11.08.2021.

POSETA – NEPRILIKA
Ima ovaj dan sličnosti sa jučerašnjim jer i on donosi talas obaveza, priče i mnogobrojna dešavanja koja zahtevaju od nas da budemo aktivni učesnik.
Sad, nevezano za karte – koliko ćemo biti aktivni u prepodnevnim satima je pitanje obzirom da je na nebu Mesec u opoziciji sa Neptunom pa je doneo noćas ili nesanicu ili pregršt vrlo čudnih snova, a svakako će uticati na to koliko ćemo biti živahni i spremni u prvim satima ovog dana.
No, bili pospani i mutni u glavi ili ne – ova sreda od nas očekuje da skočimo na nožice lagane i da uključimo mozak. Iako ćemo imati ometanja – bilo kroz promene i preokrete, bilo kroz neke situacije koje nas na kratko zakoče – ipak bi ovo trebao da bude dan u kojem rešavamo, obavljamo, završavamo ono što nam je od važnosti.
Postoji neka nervoza unutar nas i unutar ljudi sa kojima smo u kontaktu – pa je itekako moguće da će se s vremena na vreme provlačiti napetost i tenzija – ali opet – ta nervoza će nas sa druge strane gurati da što pre završimo ono što nam je na dnevnom redu.
Karta Neprilika govori o jakim strastima i velikom energetskom naboju koji postoji kod nas – koliko ovo može biti dobro i doneti nam vrrrrrrloooooo zanimljive trenutke sa onima koje volimo, toliko može biti i negativno – pa merite reči i vagajte svoje postupke. U prevodu – bolje je da se intenzivno volite nego da se žustro raspravljate.
Dan je dobar za sastanke i susrete, čak i za dogovore – ali ne očekujte da će bilo šta od toga ići kao po loju i mirno. Svako će imati neko svoje mišljenje i braniće ga zdušno, ali gde postoji volja – postoji i način da se ovo prevaziđe i usaglasi.
Dakle, danas budite aktivni i mentalno ali i fizički – jer ova sreda traži da se energija troši. Ukoliko budete statični – može da dođe do jake nervoze.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3