Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 14.09.2021.

OFICIR – NEPRIJATELJ
Dan vrlo jake energije ali isto tako i dan kada je vrlo bitno na koji način i u kom pravcu tu energiju usmeravamo.
Ako gledamo na pozitivan način – ovaj utorak će doneti volju, odlučnost i potrebu da se neke stvari završe. Ona varijanta – dosta se čekalo bre, hajmo mi ovo da rešimo. Znam da ću se „polomiti“ od posla, ali završiću pa Bog! Naravno – potpuno je nebitno šta je u pitanju – da li su to poslovne obaveze, da li neko preturanje po kući i izbacivanje gomile nepotrebnih stvari, da li su to neka pravna pitanja, da li su zdravstvena pitanja, da li su neka pitanja koja vas žuljaju u vašim emotivnim ili nekim drugim relacijama. Prosto rečeno, hoćemo da nešto što nam „visi nad glavom“ obavimo i stavimo tačku na to.
Jedna napomena, posebno kada su emotivni, poslovni, prijateljski ili porodični odnosi u pitanju – kada kažem da hoćemo da raščistimo situaciju, to NIKAKO ne znači da trebate da besnite, tražite kavgu ili isterujete svoje. Ne. Treba pokrenuti pitanja koja vas muče, ali vodeći se principom Oficira – odmereno, sa stavom. Kažete šta imate, sačekate da vidite šta će druga strana kazati – pa ako ste se uklopili – super. Ako niste – zaustavite bes i čekajte drugi trenutak. Kavga će samo proizvesti totalno bezveze situaciju, ništa više.
Naravno, odmah vidite šta negativno provejava kroz ove karte – a to je mogućnost praska, napada, svađe. Ona energija o kojoj sam na početku pričala i rekla da je izuzetno jaka – itekako može da se okrene i na stranu rasprava. Tenzija u ovom danu može biti – možete da budete kao Oficir koga takve gluposti ne dotiču i koji nastavlja svojim putem a možete da budete i kao Neprijatelj – pa da napadate, ubadate, dramite, loše se ili surovo ponašate prema onima koji su oko vas. Isto tako – očekujte da će se i oni oko vas ponašati čudno – u jednom trenutku mirno, u drugom dižu dreku i drame.
Postoji naravno i psihološka simbolika ovih karata, a ona bi bila – spolja smo ok, a iznutra nas nešto žvaće. Žvaću nas nemiri, žvaću nas sopstvene misli, žvaćkaju nas i grickaju strahovi.
Zdravstveno ovo nije savršen dan jer je previše Marsove energije u njemu, a gde je ona – tu su svakojake povrede, ogrebotine, opekotine, posekotine i naravno – potreba da zbog određenih problema danas odete kod lekara.
Utorak je inače Marsov dan, i očigledno je da će nam pokazati danas svu svoju snagu, volju i energiju, ali isto tako doneti i nemire i tenziju.
Marse, Marse – budi dobar. Srećno!!!!!
Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3