Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 14.12.2021.

POSETA – SREĆA
Danas će vam karta Sreća u posetu svratiti, da se malo popričate. Ili ćete vi „trknuti“ do nje.
A šta predstavlja ova karta? Predstavlja na prvom mestu ženske osobe – pa danas možemo imati intenzivnije kontakte sa nežnijim polom – sa koleginicama, sestrama, prijateljicama, rođakama, šalterskim, trgovinskim ili radnicama koje rade u uslužnim delatnostima, klijentkinjama i tako dalje i tako dalje…..
Na drugom mestu predstavlja sve osobe koje smo radi da vidimo, da razgovaramo sa njima i da provedemo neko vreme zajedno – može se vezivati i za emotivne partnere i za one koji su našoj duši i srcu bliski. Može se vezivati i za poslovne partnere, jer Sreća je materijalna karta – pa danas može biti dogovora o poslu, o novcu, o isplatama ili dugovanjima.
Na trećem mestu predstavlja sve ono što nam je VREDNO. Oko čega želimo da se potrudimo, što cenimo i poštujemo, za šta smatramo da je trajna vrednost u našim životima i čega ne želimo da se odreknemo. Tu već simbolika može da ide na sto strana – jer, sto ljudi – sto vrednosti.
Na petom mestu predstavlja baš SREĆU – kao dobro raspoloženje, kao entuzijazam, kao talas srećnih okolnosti, kao povoljnosti i slučajnosti koje nam se dešavaju i donose nam zadovoljstvo, ispunjenost srca…..ili džepa…
Na šestom mestu predstavlja potrebu za uživanjem u životu, za hedonizmom – pa je danas moguće da ćete klopati više nego inače, više uživati u jelu, piću, provodu, novcu, ljubavi, seksualnim kontaktima – jer Sreća žudi i želi dodir.
Tako pred sobom imamo dan koji je povoljan za dogovore – i one o materiji, ali i one o osećanjima. Da li to znači da će se evo baš TEBI koji ovo čitaš otvoriti nešto posebno i zatrpati te srećom? Pa, možda hoće. A možda i neće. Možda ćeš TI želeti da ti novci dolete a doleteće ti prijateljica sa kojom ćeš provesti fino vreme – popiti, pojesti, popričati po koju…..Možda ćeš želeti da vidiš i čuješ baš ONU NEKU osobu za kojom ti srce žudi – a doći će ti pare. I tako dalje….
Jer, Sreća vam je jedna prevrtljivica mala. Daje onda kada ona hoće i šta hoće i ne pita nas šta mi želimo….
Ja ću vam poželeti lep dan, ispunjen srećnim okolnostima koje vas vode BAŠ TAMO gde vi želite, daju vam BAŠ ONO što vam je najpotrebnije.
Hajde srećo, potrudi se – možeš ti to…..
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3