Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 17.03.2023.

NEŠTO NOVCA – GUBITAK
Nastavlja nam se niz „neposloženih“ dana. Kao da ništa na svom mestu nije – naše su misli u neredu, informacije i vesti koje dolaze kao da se utrkuju koja će od koje biti luđa, međuljudski odnosi kao da su se zaglavili i zabagovali, pokušavamo da se snađemo i izborimo sa rasulom unutar i oko nas. Dani laži i obmana, dani u kojima ne znamo kome verovati a kome ne, dani manipulacija i prevara.
Možda sveopšte stanje najbolje opisuje rečenica drage klijentkinje, baš jutros izrečena – Gadi mi se dolazak na posao, među ove ljude sa maskama na licu……naravno, ne misli se na maske u fizičkom smislu, već one druge…..
Ovaj dan nije za dogovore, bar ne one koji su čisti i jasni i koji će biti ispoštovani. Prema tome, u poslovnom sektoru – ne pravite dilove, a i ako ih pravite – ne računajte baš mnogo na njihovu realizaciju. Ne mora da znači da će vas neko sa namerom obmanuti, ali i za to postoji prostor.
Troškovi kao da se utrkuju i svaki čas vrše atak na naš novčanik.
U međuljudskim odnosima postoji nervoza, tuđa ali i naša. Jedna se reč lako pretvori u drugu, treću, petnaestu – i dok dlanom o dlan – eto rasprave. Naš nervni sistem je rastegnut do krajnjih granica. Mir treba pronaći unutar sebe, a to je u ovim danima skoro pa nemoguća misija.
Obazrivost je neophodna jer se u ovom danu lako povredi, pa i u saobraćaju treba voditi računa. Mogući su i problemi sa stomakom, meteoropatske tegobe i pojačana anksioznost.
Kraj ovako napetog perioda se nazire i uskoro ćemo ući u dane predaha.
Budite vi meni dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3