Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 16.06.2020.

KUĆA – MISAO

Smor dan. Dan koji će nam se kao teg od sto kila navaliti na glavu. Zato nije ni čudno što će nekoga mučiti fizička, a nekog – mentalna glavobolja. Osećamo se stisnuto, ograničeno, opterećeno, zablokirano.

Ukoliko pokušavamo da pronađemo rešenja za situacije koje nas muče – kao da tražimo iglu u plastu sena. Mudrujemo, preispitujemo, analiziramo – ali čak i da dođemo do nečega, pitanje je da li smo na pravom putu. Jednostavno, danas nas čak ni sopstvene misli ne slušaju, landaraju kako one hoće i ič nam ne pomažu.

Iako ove karte deluju prilično mirno, u karti Misao nalazi se i skrivena simbolika Vodolije i planete Uran – pa možemo i sebe i druge iznenaditi prilično burnim i naglim reakcijama. To vam je ona varijanta – ćutiš, ćutiš….pa kad progovoriš – leti perje na sve strane!

Naravno, bilo bi dobro izbeći ovakve scenarije, jer verovali ili ne – čak ni raspravama, svađama, besom – nećemo rešiti ništa od onoga što nam je važno. Samo ćemo izbaciti nagomilanu frustraciju i posle kratkotrajnog olakšanja – bićemo u istim pozicijama, nećemo se pomaći niti jedan korak. A postoji šansa da uznemirimo i sebe i druge.

Danas nikako nije trenutak da donosimo iole ozbiljnije odluke. Jer, postoji velika šansa da ćemo povući pogrešan potez. U suštini, najbolje bi bilo da se ovog utorka makar na kratko distanciramo od svih. Da se više odmaramo i opuštamo.

Na poslu – zavucite glavu u obaveze i sklanjajte se od nervoznih ili napadnih osoba.

Emotivno – ne potencirajte na raščišćavanjima i definisanjima, jer sad od tog posla nema ništa. Nije momenat da uđete u novu emotivnu priču jer bi vam ona bila kao kamen oko vrata.

Danas luduju hormoni, šaltaju raspoloženja, postoje problemi sa stomakom, pritiskom, alergijama a moguće su i povrede – najpre ekstremiteta.

I šta da vam kažem? Dan je takav kakav je, muljav. Bilo bi lepo da ga sopstvenim potezima ne načinimo još muljavijim. Ono što trenutno stoji – ne gurajte i ne šutirajte da se pokrene. Svidelo nam se to ili ne – na neka rešenja i pomake moramo sačekati.

Budite dobro, srećni bili!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3