Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 16.11.2021.

NESREĆA – NEPRILIKA
Dani nemira.
Unutrašnji potresi koji u talasima dolaze, dižu temperaturu, dižu adrenalin, prave od nas male tempirane bombe, mala burad baruta – gde je dovoljna jedna reč ili jedan trenutak – da se vatra gomilana iznutra oslobodi i sažeže sve pred sobom.
Spoljašnja dešavanja i okolnosti koja nas „ubadaju“, guraju preko naših granica, izbacuju nam na sto i dnevni red neplanirane situacije, ono od čega pokušavamo da pobegnemo, izbacuju nam suočavanja sa onim od čega strahujemo.
Ovi dani od nas baš traže da se suočimo sa sobom, sopstvenim ograničenjima, blokadama, strahovima. Traže takođe da se suočimo sa svim onim što je ispred nas, dopadalo nam se ili ne. Jer, time što ćemo zatvoriti oči i praviti se da ne vidimo – nećemo uraditi ništa.
Ovi dani od nas traže hrabrost, odlučnost, snagu i volju ali i usmerenje – što bi značilo – energiju koju sada imamo (a imamo je na izvoz) ne usmeravaj na histerisanje, drame, impulsivnosti, ne sikći na one koji su oko tebe, ali nemoj se ni pokriti ćebetom preko glave i čekati da prođe.
Sada, baš u ovim turbulentnim danima – odličan je trenutak da se sve rešava. Odličan je trenutak da se sve pokreće. Odličan je momenat da se preuzme odgovornost za sebe i sopstveni život. Odličan je momenat da se ostavi utisak, da se pronađu rešenja, da se mnogobrojne situacije preokrenu.
Emotivno – ovo su dani jakih strasti, ljubomore, situacija koje od nule do sto na sat stignu za delić sekunde. Jasno vam je da ovo može ići i u pozitivnom i u negativnom smeru – gde „pustiš“ energiju i na koji način – tako će ti i biti.
Zdravstveno – stres, nervna napetost, pritisak, cirkulacija, glavobolje, problemi sa stomakom i naravno – povrede svake sorte. Brzina jednako – potencijalni problem. Zato, oprez u saobraćaju!
Budite vi meni dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3