Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 18.02.2020.

MISAO – PUTOVANJE

Pred nama je dan koji je dobar za sprovođenje onoga što smo zamislili ili isplanirali. Samo početni momenat može ići kroz zastoj, ali kasnije sve bi trebalo da funkcioniše brzo i efikasno. Ovo bi bila ona varijanta – jako vas mrzi da krenete sa nekim obavezama, ali jednom kada počnete – em nećete umeti da stanete, em će se sve „slagati“ tako da vam olakša i omogući što brži završetak. Doduše, taj početni momenat zastoja može biti i iz razloga što ćemo dumati i tražiti najlakši i najbrži put da nešto obavimo. Dalje, može se dogoditi situacija da u prvom delu dana nismo aktivni, ali se odjednom dešavaju okolnosti koje nas guraju, podstiču, koje nam daju zeleno svetlo. Dan je dobar za traženje i primenu rešenja, dobar je za ideje i njihovo sprovođenje, dobar je za planove i njihovu realizaciju. Uopšte nije važno koji je životni segment u pitanju, ali se mora priznati da će sve ono što se vezuje za posao ipak biti najviše naglašeno.

Kada su nam u pitanju emocije – naći ćemo pravi način da se približimo osobi koju volimo, da podstaknemo jedno drugo, da isplaniramo neku zajedničku akciju. Ovaj utorak je dobar da rešimo pitanja i situacije sa partnerom koje su do sada bile u zastoju ili koje su nas opterećivale. Takođe – ne bi bilo iznenađenje da danas upoznate nekog ko bi vam mogao biti vrlo interesantan i zanimljiv – prvo kao sagovornik, da bi se kroz razmenu dobre energije probudila i privlačnost.

Zato danas u prepodnevnim satima napravite dobar plan i onda krenite da ga sprovodite. Sve će ići lakše nego što ste mislili ili što će na prvi pogled izgledati. Uključite mozak, složite sve u svojoj glavi – i krenite u akciju! Srećno!!!!!

Ljubi vas i voli vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3