Kaži mi, kaži...

Karte dana – sreda 19.02.2020.

SMRT – PORUKA

Ne osetimo se baš prijatno kada izađe karta Smrt, bilo u dnevnom otvaranju, bilo za neko konkretno pitanje. Uvek pomislimo na neke mračne stvari, na konačnost, tamu. No, karta Smrt ima ogromnu simboliku – ona vlada vremenom i protokom vremena, vlada prošlošću, ali vlada i dešavanjima koje nam donose transformaciju – donose događaje koji nam okreću život za 180 stepeni. Vlada i hroničnim bolestima, naročito onima koje se vezuju za kosti, kičmu, zube, zglobove. Ok, konkretno u ovom dnevnom otvaranju karta Smrt govori da ulazimo u sredu pod nekim pritiskom ili osećajem težine. Različiti ti pritisci i težine mogu biti – nekog pritiska emotivni segment, nekog posao i finansije, nekog zdravlje, nekog obaveze….i tako dalje i tako dalje.

No, ipak posle karte Smrt izlazi karta Poruka čija je energija već neuporedivo lakša, podsticajnija, aktivna, čak raspoložena. Pa kako onda da protumačimo ovaj dan? Recimo – iako smo možda preuzeli previše obaveza na sebe, ipak ćemo sa njima izaći na kraj. Ili – početni problemi i teškoća po bilo kom pitanju jesu rešivi, ali je potrebno da se više angažujemo i pokrenemo. Ili – napori i trud koje uložite u nešto, pogotovo ako se oko te situacije trudite duže vreme – doneće rezultat. Dalje – pošto je prošlost toliko naglašena ove srede – možete ostvariti kontakt sa bivšim saradnikom ili će vam se javiti osobe kod kojih ste možda davnih dana konkurisali.

Iako karta Smrt kao fora donosi konačnost, ipak je nakon nje izašla karta koja donosi akciju pa iz tog razloga – nemojte biti iznenađeni što će vam se javiti osobe od kojih ste odustali ili na odnos sa njima stavili tačku. Tačka se lako pretvori u zarez, pogotovo ovog dana. Zato je i u segmentu emocija ovo dan kada se NIKAD VIŠE može pretvoriti u HAJMO JOŠ JEDAN KRUG…..

Takođe, kada pričamo o emocijama – ovo je dan kada se posvećenost osobi koju volite i vašoj vezi ili braku može „isplatiti“. Partner vas može prijatno iznenaditi, iako to nikada ne biste očekivali od njega. Da li će iznenađenje biti izlazak, postupak ili reč – potpuno je nebitno. Dakle, ukoliko se danas osećate teško, sputano u nekim okolnostima, nezadovoljno i opterećeno – izlaz ipak postoji. Neko će iznaći konkretno rešenje ili će mu ono biti „poklonjeno“ spletom okolnosti. A nekome će popraviti raspoloženje razgovor ili susret sa dragim osobama.

U svakom slučaju, bilo bi dobro da smo u pokretu jer ćemo se tako lakše osećati. Ako se usedimo i krenemo da vrtimo filmove u glavi – samo ćemo sebe dodatno opteretiti.

I naravno, da ne zaboravim – još jedan „sudbinski“ dan u ovoj godini – kada nam se dugovi poravnavaju i vraćaju…..Srećno!!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3