Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 20.04.2022.

PORUKA – TUGA

Pred nama je još jedan dan nestabilne energije, a samim tim ni mi nismo u nekom bajnom balansu i ravnoteži.

To može da izgleda ovako, na primer – živnuli smo, pokrenuli smo se…ali jako brzo se umorimo ili izgubimo elan i volju. Ili pak – taman je neka situacija počela da se odvija u pravcu kojem smo se nadali….a onda iskrsne mala ili veća prepreka i mi baš nemamo poseban podsticaj da se sa njom borimo i njome bavimo.

Ili – OKO nas se sve dešava uglavnom dobro, ali smo mi u nekom bedaku, ne baš raspoloženi, mlitavi i kilavi. A može i da se desi da danas slažemo tortu od raspoloženja – red bezveze, red super, red mrzi me da živim, red uopa! sve trčeći obavljamo, red mrzovolje i ćutanja, red pričljivosti i osmeha od uha do uha, red nemira i nespokoja, red optimizma.

Isto tako, danas smo u raskoraku između prošlosti i budućnosti. Želimo da nastavimo dalje i da prošlost ostavimo iza sebe, ali nam se ona podmuklo uvlači u misli i sve pore, vuče nas za rukav i podseća na sebe. Ove srede je moguć i kontakt sa bivšim partnerima.

Informacije koje nam dolaze – ili u nama izazivaju tugu i neraspoloženje ili nas ostavljaju ravnodušnim čak i ako smo ih čekali – jer smo mentalno istrošeni i umorni.

Ovo recimo ne bi bio dan da započinjemo nešto novo ili da donosimo konkretne odluke po bilo kom pitanju – zbog naših nestabilnih raspoloženja, pitanje je koliko jasno vidimo situaciju i koliko naše odluke mogu biti realne i prave.

Taj osećaj statičnosti i mutljavine od raspoloženja može se popravljati fizičkom aktivnošću (ne preteranom! jer nismo savršeno fokusirani i možemo se povrediti) ali i svakim tipom relaksacije, opuštanja, meditacijom.

I danas su naglašene meteoropatske tegobe, problemi sa pritiskom,sinusima i alergijama.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3