Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 22.06.2021.

BOLEST – KUĆA

Ovaj dan donosi pomalo zahtevnu energiju. I jednom i drugom kartom vladaju Mesec i Saturn – Mesec kao naša svakodnevica i potrebe duše i Saturn kao statičnost, ograničenje, mirovanje, vreme.

Jedna od simbolika bi bila – danas je sebi potrebno posvetiti više vremena. Raditi ono što miluje i odmara dušu. Kulirati, slušati muziku, možda čitati, baviti se meditacijom, biti u svom malom svetu okružen onim što nam donosi sigurnost i spokoj.

Biti obazriv sa fizičkom aktivnošću i pokretom, jer se danas telo brzo umara i gubi snagu. Jednim delom će za to biti zaduženo izuzetno toplo vreme koje nam usisava energiju ali drugim – za taj manjak snage i volje je zaslužan mentalni umor koji je, sudeći po ovim kartama – jako prisutan. Danas baš i nismo za veliko društvo, gungulu i gužvu – možemo jedno vreme provesti okruženi mnoštvom ljudi, ali ćemo ipak jedva čekati da se osamimo i povučemo u svoju ljušturu, svoj oklop, svoja četiri zida, svoje mesto sigurnosti.

Što se poslovne tematike tiče – ovo su vrlo odgovorne karte, pa ne sumnjam da ćete obaviti sve ono što imate od obaveza. No, to ne znači da ćete u tim istim obavezama uživati, naprotiv. Ili ćete imati osećaj dosade, jednoličnosti i vrtenja u krug ili će vas okolnosti i ljudi umarati. Dan nije dobar za nove početke, dogovore, pregovore – suviše je ovo statična energija da bi izrodila nešto iole valjano i vredno.

Emotivno – pa….ako imate partnera ove karte baš i ne obećavaju spektakularan dan. Pre je to ona varijanta – tu smo gde smo. Blago nezadovoljstvo ili neka forma neispunjenosti. Ukoliko ste sami – hm….u najboljem slučaju može da vas potrefi neka karmička priča što baš i ne bi bilo bajno – jeste da ove karte govore da ako uđete u neku emotivnu priču danas – ona će sigurno trajati dugo, ali duša se kroz tu priču muči….pa sad ko voli nek izvoli. No, za usamljene ove karte više govore o osećaju zablokiranosti i zaglavljenosti, o samoći koja se kao kamen spustila na grudi ili pak o prošlosti koja stoji kao koska u grlu i nikako da prođe.

Generalno gledano – ovo nije dan za velike poteze i velike odluke. Dan je dobar da damo svojoj duši priliku da se odmori od svega, da joj priuštimo mir.

Budite dobro i mirno, srećno!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3