Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 23.02.2021.

TUGA – NOVAC

Gde li su novci, o tuge goleme! 😀 A može i ovako – ćutim, patim, dumam teške misli, zacementirao sam se u samojadikovkama a ne vidim da mi iza leđa stoji ćup pun blaga (to blago mogu biti zaista pare, ali može biti i ljubav i povoljne životne okolnosti, i šanse svakojake vrste) i jedino što je potrebno jeste da izađem iz svoje učmalosti i pokrenem se da bih taj ćupić prigrlio i prisvojio!

Karta Novac je karta vrednosti, onoga što je nama bitno i važno, onoga što nam daje ličnu stabilnost i dobar temelj.

Ako su to pare i poslovna stabilnost – sudeći po ovoj kombinaciji karata, potrebno je da nešto radite drugačije, jer ako mislite da zaradite – bojim se da trenutno gledate i tražite izlaz u pogrešnom pravcu. Nešto radite što ne treba. Potražite danas nove ideje u sebi,preispitajte se – i možete pronaći smernice koje su vam potrebne.

Ako je za vas lična vrednost ljubav – imamo sličnu situaciju – ili ste se uvukli u učmalost ili ne želite da vidite stvari na pravi način, zacementirali ste se u svojim prošlim greškama, uverenjima i mislite da ne postoji šansa da se stvari poprave. Tonete,ne želeći da prihvatite da ste možda pogrešili i što je još gore – ne želeći da ispravite svoje greške. Potpuno je nebitno kakav je vaš emotivni status trenutno i kakve su situacije sa kojima se suočavate u svom ljubavnom životu, suština je ista – da biste videli blago, morate da se pokrenete i pogledate u njega.

Generalno gledano – danas ćemo funkcionisati dvojako. Ko izabere da se zakuca – zakucaće se i odmrljaviti ovaj dan, na mišiće ga izgurati. Ko izabere da se pokrene – napraviće prvi korak ka blagu koje ga čeka.

Vaš izbor, vaše odluke – ali vaše i posledice tih odluka. Birajte mudro!

Srećnoooooo!!!!!!

 

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3