Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 25.05.2021.

MISAO – LOPOV

Ko ili šta vam danas krade misli i energiju? Od koga ili od čega danas pokušavate da pobegnete, da okrenete glavu sve u fazonu „misliću o tome sutra, danas ne mogu da se opterećujem“??? A može i ovako – u kojim se to situacijama ili oko kojih osoba šunjate okolo naokolo u varijanti „sve po ladu da me ne poznadu“??

Ovaj dan donosi jaku intelektualnu, mentalnu i misaonu aktivnost – sve simbolika karte Misao. No, isto tako donosi i čudne, neuhvatljive i prikrivene energije – simbolika karte Lopov.

Ono za šta je kombinacija ovih karata savršena jeste intuicija, kreativnost, ideje, duhovnost, meditacija. Takođe, savršena je za sve što hoćete da sakrijete, za svaku situaciju u kojoj želite da obmanete, prikrijete, prevedete žedne preko vode, savršena je za laži – i one bele i one debele.

Samo, nemojte zaboraviti – i drugi tako isto mogu da se postave prema vama pa danas ne treba verovati u sve ono što čujemo i vidimo. Samo treba verovati u osećaj – taj osećaj i unutrašnji šapat je izuzetno pojačan ovog dana – treba ga saslušati. Savršena je ova kombinacija karata i da se zanesete i da vas zanesu.

Ako se bavite poslom koji od vas zahteva kreativnost – danas ćete imati inspiraciju. Ukoliko se bavite nečim što od vas zahteva fokusiranost i koncentraciju – možete imati manjih problema. Takođe, ako se vaše obaveze vezuju za jaču fizičku aktivnost – pa, bićete pomalo mrljavi ili će vam te aktivnosti crpeti više snage nego inače.

Za svaku vrstu dogovora i pregovora ovo je čudan dan – ne treba sve uzimati zdravo za gotovo i ne bi valjalo donositi konkretne odluke ukoliko o njima nismo debelo razmislili. Čak i tada – postoji prostor da se provuče detalj ili sitnica koje nismo uzeli u obzir.

Emotivno – hm. U postojećim odnosima i vezama – ovo bi bio dobar trenutak da pravite zajedničke planove, da se opustite jedno pored drugog i uživate u razmeni lepe energije. No, potencijalne tajne ili sumnje bi nekim parovima mogle kvariti sreću.

Ukoliko ste sami (a i ako niste kod pojedinaca) misli idu ka nekom, šunjaju se na vrhovima prstiju, bežali od njih ili im hrlili u susret nevažno je – tu su i dišu vam za vratom.

Dakle, jedan uobičajen predpunoMesečasti i predpomračenoMesečasti dan. Mesec ukazuje na to kako se osećamo, nebitno za koji segment se to vezuje – a danas se osećamo ustalasano, nemirno, osetljivo i naravno – čudno.

Budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3