Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – SREDA 26.05.2021.

SREĆA – TUGA

Dva vrlo primarna, ali u isto vreme dijametralno suprotna osećanja ovog dana su na snazi. Sreća i Tuga su okrenute jedna ka drugoj, što bi moglo da označi da ćemo danas biti pod snažnim emocijama koje će se mešati – u jednom trenutku će primat uzeti sreća, u drugom – tuga.

Karta Sreća inače označava stabilnost i obilje – materijalno, emotivno, životno. Označava dobro raspoloženje i entuzijazam, vedar duh i mirnu dušu. Karta Tuga je naravno – sve suprotno gore navedenom, pa označava zamišljenost, statičnost, nezadovoljstvo, osećaj žalosti, tuge, patnje i besmisla.

Obzirom na to da znamo da je danas pun Mesec u znaku STrelca i isto tako znamo da nas polovinom dana očekuje i potpuno pomračenje istog tog Meseca – nije ni čudno što ćemo biti pod jakim oscilacijama i osećanja i raspoloženja i dešavanja.

Suštinski, karte govore da se tokom ove srede teško pronalazi balans na iole duže vreme.

Danas možete imati izuzetno značajne i brojne kontakte, najpre sa ženama – jer na obema kartama su pripadnice lepšeg pola, jel da? Isto tako – i taj Mesec označava najpre žensku energiju, tako da će dame danas igrati prilično zapaženu ulogu u dešavanjima kod nas. E sad, da li će ti kontakti i dešavanja biti odlični ili ne baš……pa, verovatno će biti i jednog i drugog.

Karte ukazuju na to da se danas istinski trudimo da budemo stabilni ili da makar održimo iluziju stabilnosti pred drugima, ali da iza svega toga stoji preosetljivost, velike promene raspoloženja, možda i nezadovoljstvo.

Možda će dešavanja u ovom danu biti potpuno korektna i ok, ali ono što se dešava unutar nas biće nestabilno, promenljivo, biće nam potrebno zaista mnogo truda da budemo u miru sami sa sobom.

Budite dobro – ipak je danas Mesec u Strelcu i ipak je karta Sreća izašla kao prva u otvaranju – crtajte osmehe i drugima i sebi i jednostavnije i spokojnije ćete proći kroz ovaj dan. Srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3