Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PETAK 28.10.2022.

VERNOST – SVEŠTENIK

Interesantna situacija – za ovaj petak su nam izašle dve Jupiterove karte, a baš danas u prepodnevnim satima tranzitni Jupiter se u svom retrogradnom hodu vraća u znak Riba u kojem će boraviti do pred kraj decembra.

Dan pred nama, ali istovremeno i celokupni period tranzita Jupitera u Ribama treba da obeleži pokušaj da se pronađe unutrašnji mir, da se utiša buka oko nas i u nama, da se pronađe razlog za radost, ali i da se povežemo sa osobama koje pozitivno deluju na naše raspoloženje, da prigrlimo ljude koje volimo i kojima značimo, koji su našem srcu bliski.

Sudeći po današnjim kartama – ovaj petak nam daje optimizam i veru, daje nam pozitivan podstrek ali i na naš put stavlja ljude ili okolnosti koje bi bile dobre po nas. E sad, ne znači da se danas neće dogoditi po koja izazovna situacija, po koja prepreka ili problem – ali rešavanje istih će nam doneti zadovoljstvo, rešenje, iskustvo – i itekako ćemo umeti i moći da se izborimo.

Danas u nekim momentima možemo osetiti poseban polet, posebnu energiju – nemojmo je potrošiti tek tako – iskoristimo je, napravimo promenu, odvažimo se, zakoračimo putem od kojeg smo možda strahovali ili bili nesigurni. Jer danas jeste dan kada prepreke lako padaju pred nama i našom snagom i elanom.

Od negativnosti koje nosi ovaj dan – možemo se uvući u raspoloženja, misli, maštanja, sanjarenja na javi – i ne uraditi ama baš ništa, samo bluditi pogledom negde u daljinu. Takođe, nemojte preterivati sa hranom i pićem, jer jesu mogući stomačni problemi, naročito kod onih koji već imaju tegobe sa žučnom kesom, jetrom.

Lep je dan pred nama, zaista lep. Uživajte u njemu i budite dobro, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3