Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 27.07.2021.

NADA – LOPOV
Karte za danas su očigledno obojene tranzitom Meseca kroz znak Riba jer i Nada i Lopov predstavljaju eterični i senzualni svet – Neptun kao vladar na obe karte daje tu notu neuhvatljivosti, izmaglice i blage opijenosti.
Zato je moguće da je noć iza vas bila ušuškana u gomilu snova koji su se preplitali – neki divni, neki čudni i zbunjujući. Isto tako je moguće da ste se jutros jedva probudili i da se teško čupate iz okova snova i pospanosti. Neko se ne seća ničega kroz proteklu noć, samo zna da se probudio mamuran, sa osećajem ili neispavanosti ili energetske istrošenosti. A neko će se probuditi i inspirisan jer su snovi bili slatki i opojni i doneli su radost.
Ova energija će se provlačiti danas s vremena na vreme, pa čak i kad se u potpunosti razbudite i započnete sa dnevnim aktivnostima. Naleteće kao talas umora, kao talas padanja pritiska, kao talas zamišljenosti ali i kao talas jake kreativne inspiracije, osećaja prosto pa telepatske povezanosti sa nekim osobama, kao talas optimizma, vere.
Generalno gledano, dan nije ni dobar ni loš. Ova neobična energija koja nas „radi“ traži i gurka nas da zaronimo ispod površine. Da vidimo i čujemo ali i da pokušamo da OSETIMO šta je iza toga, šta je to sakriveno od nas. Jer, ovaj je utorak za osećaj, za intuiciju, za neke duboke, duboke uvide.
Ako nemate volje i želje da se bakćete intuicijom, kreativnošću, ako niste spremni da pustite osećanjima i mašti na volju – onda ćete danas verovatno imati mnogo realniju simboliku ovih karata a ona je – zamišljenost, nefokusiranost, slaba organizacija, promena u planovima i tumbanje, briga, apatičnost, pospanost, strah od konkurencije, nelojalni potezi drugih prema vama i vas prema drugima, sumnja, blaga anksioznost, meteoropatske reakcije, šaltanje pritiska, osećaj da se nešto krije od vas i tako dalje i tako dalje….
Moj savet bi bio da makar jedan deo dana izdvojite za sebe, osamite se i možda uz neku finu laganu muziku pokušate da se opustite – možda na taj način čujete sopstvenu intuiciju šta vam govori. Pokušajte.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3