Kaži mi, kaži...

Karte dana – utorak 28.04.2020.

PORUKA – LOPOV

Utorak zvan „ni na nebu ni na zemlji“. A može i – „misli mene gone sve do vasione“….Prvo će nam ujutro biti teško da ustanemo. Snovi su lepljivi, ne izlazi se iz njih ovog dana baš lako – vuku unazad u krevet, na topao jastuk, a čak i kada uspemo da im se otrgnemo i popridignemo se na nožice lagane – verovatno ćemo makar prvih sat vremena biti u nekoj polubunovnoj fazi.

Karta Poruka traži da se danas potrči, bude aktivan, da volja i raspoloženje budu jaki….No, karta Lopova sapliće, donosi talase umora ali i talase razmišljanja, snova na javi, čas nam šapuće „šta bi bilo kad bi bilo?“ a čas nas vraća unazad – u dane, u godine, u život, u ljude koji su bili i prošli.

Zato je ovo dan krajnosti. S jedne strane stoji energija novog početka, stoji želja za aktivnošću. Sa druge se natakarila magla, lepljiva i opijajuća u jednom momentu, u drugom toliko gusta da se ne vidi jasno pravac i putokazi.

Iz tog razloga danas ćemo ili morati da iz više pokušaja završavamo stvari ili ćemo se suočavati sa preprekama koje dobru početnu energiju raštrkaju ili nam pak donesu prepreke na koje nismo računali. Isto tako – problema, to jest nesporazuma u komunikaciji će biti. Nerazumevanje postoji kao da različitim jezikom pričate vi i sagovornik. Takođe – nemojte da se začudite ukoliko vam poruke, papiri, dokumenta – nestanu a dogovori prestanu da važe ili se na njih zaboravi….

Ovaj dan donosi mogućnost povreda iz nepažnje, brzine, rastrešenosti. Takođe, donosi probleme sa trovanjima, bilo hranom bilo lekovima ili sa alergijama. Oni koji imaju probleme sa oscilacijama pritiska danas će ih verovatno osećati intenzivnije nego inače.

Dakle, ovaj utorak nam dođe koktel-dan. Umešani su gas i kočnica, pokret i zakucanost, java i san, sadašnjost i prošlost. Pokušajte da dozirate! Ono što vam ne odgovara, što vas koči, sputava ili vas čini njanjavim – odbacite. Ono što vas čini raspoloženim, jakim, željnim pokreta i dešavanja – prigrlite!Srećno danas!!!!

Voli vas vaša malo mutna, malo zanesena Venera sa papilotnom 😀 <3 <3 <3