Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – PONEDELJAK 17.10.2022.

KUĆA – UDOVICA

Pazite sad ovo – obe karte su u vlasti Saturna i Meseca, s tim što Kuća predstavlja znak Raka – porodica, sigurnost, emocije a Udovica predstavlja znak Jarca – posao, odgovornost, čekanje.

Obzirom da sa ovim kartama ulazimo u novu sedmicu – ovo iskreno i ne deluje nešto posebno obećavajuće. Koliko god mi želeli lakoću i opuštenost – reklo bi se da nema ništa od toga.

Izgleda da koliko god astrološki gledno – imamo taj vazdušni trigon na nebu koji nije ni malo loš – sve što on donosi ide u neki drugi plan ili u tome uživamo na kratko – a u fokus dolazi ono što se mora, ono što od nas zahteva vreme, posvećenost, odgovornost, brižnost i pažnju. Takvo je neko vreme – želje duše su jedno, a realnost je nešto drugo.

Ovaj dan može doneti osetljivost i šarena raspoloženja. Sve situacije i reči možemo doživljavati prilično lično, mogu nam zaparati uši i stisnuti srce, učiniti da se zabrinemo ili da smo nezadovoljni. Brige i strahovi mogu nas povremeno okupirati i „poklopiti“. Te brige se mogu vezivati za porodični segment i dom, za emotivni i finansijski momenat, kod nekih čak i za zdravlje.

Posebno vezano za emocije – bili solo ili „upareni“ – ovo nisu baš spektakularni pokazatelji. Oni koji su sami mogu se osećati posebno krhko i usamljeno, pogotovo ako ta samoća duže traje ili ako žale za nekim iz prošlosti. Oni koji su u paru – bio odnos sa partnerom najbolji ili najgori – vaše lično nezadovoljstvo postoji. Zašto se osećate uskraćeno ili zaglavljeno – to vi znate.

Dan je dobar za ono što se MORA. Dobar je za završavanje obaveza, za posao, za komplikovane i teške zadatke koje možemo uspešno privesti kraju. Dobar je za disciplinu i posvećenost nečemu ili nekome – kome je potrebna naša pomoć, savet, podrška.

Osetljiv je stomačni deo, a svi vidovi hroničnih tegoba mogu se aktivirati.

Budite dobro danas, srećno!!!!

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3