Kaži mi, kaži...

KARTE DANA – UTORAK 29.03.2022.

PUTOVANJE – NEPRILIKA
Kažu neki mudri ljudi – što je brzo, to je i kuso….I ovu izreku bi svakako trebalo usvojiti danas i truditi se da nam bude na pameti pre nego što se zaletimo u nešto.
Jer, kombinacija adrenalina i eskalacije (karta Putovanje) sa impulsom i nervozom (karta Neprilika) može doneti da situacija ili mi planemo u trenutku. Isto tako, može doneti da u brzini kažemo ili uradimo nešto zbog čega bismo se kasnije pokajali.
No, ukoliko umemo da lepo usmerimo energiju koja je danas prilično izražena – ovo može biti dan u kojem ćemo dosta brzo završiti svoje obaveze, biti aktivni i ažurni. Pa nam neće biti teško da i poslovna i lična pitanja privedemo uspešno kraju.
Suština je da ovaj utorak donosi veliku energiju, ali tu energiju treba upotrebiti konstruktivno i kreativno, jer se ona lako može okrenuti u nervozu i bes i potrebu da se „istresemo“ na nekog.
Dan može doneti varnice u međuljudskim odnosima, ali može doneti i kvarove, poteškoće u planovima, to da završavamo nešto u poslednjem trenutku i da žurimo kao da nas đavoli gone. U saobraćaju su mogući zastoji jer svi žure i jure pa se očas posla neko čukne i zablokira traku, a potreban je pojačan oprez ukoliko upravljamo motornim vozilima. Mogući su i kvarovi na automobilima ili odlazak kod majstora zbog servisa.
Ovo je dan kada se lako možemo „izlanuti“ a isto tako – ukoliko dobijamo informacije, ne hvatajmo se automatski za njih jer ne znači da su tačne.
U zdravstvenom smislu ovaj utorak može doneti pojačanu anksioznost, nervozu, stres i sitne povrede.
Budite dobro, srećno!!!!
Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3