Kaži mi, kaži...

Pun Mesec u znaku Device 07.03.2023. – kad sitnice postanu krupnice

Pun Mesec u znaku Device doneće nam u ovim danima pojačanu nervozu i opsesivne misli, razmišljanja. Potrebu da uhvatimo metlu i da krenemo da čistimo sve ono što u našem životu ili odnosima sa drugima štrči, smeta, žulja.

I to bi bilo skroz ok da smo mi u balansu i da smo uklavireni, ali je malo verovatno da jesmo. Jer, ovih dana smo i mi negativni, donosimo zaključke koje baziramo na neproverenim ili pogrešnim informacijama ili na „osećaju“ – a taj osećaj sada može biti obojen i našim strahovima, unutrašnjom tenzijom.

Naime, neke se situacije i misli gomilaju u nama već šest meseci unazad (otkako smo imali mlad Mesec u znaku Device), i sada više ne možemo da ih zadržavamo ili da se pravimo da ih ne primećujemo. Unutrašnji monolozi i analize postaju sve glasniji i teže da izbiju iz nas i to je ovih dana itekako moguće.

Dani pred nama donose pojačanu svadljivost, kritikovanje, zajedljivost, negativan pogled na sve –  umećemo da se uhvatimo za sitnicu, detalj, jednu reč –  i da od toga napravimo poligon za pridikovanje, raspravu. Situacija brzo eskalira, a u kom pravcu će otići – to je već pitanje.

Raspoloženje će nam biti vrlo promenljivo, nismo fokusirani i lako ćemo napraviti grešku, propustiti nešto što je od važnosti.

Ovi dani donose pojačane probleme u komunikaciji, donose sklonost ka povredama, probleme sa tehnikom i papirima, donose eskalaciju zdravstvenih problema (najpre onih koji se vezuju za respiratorne organe, ali tu su problemi i sa stomakom, meteoropatske tegobe, krvni sudovi, zubi, oči, pojačan stres i anksioznost).

U saobraćaju treba biti posebno oprezan jer niti smo mi skoncentrisani, niti oni oko nas.

Takođe, ovo je period tajni, muljanja, prevara, laži – u bilo kojoj životnoj sferi. Vodite računa, jer jedan pogrešan potez – i nešto što ste čuvali od tuđih očiju može postati vidljivo. U dogovorima budite pažljivi, pronicljivi, ne propuštajte detalje – jer lako možete biti obmanuti.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3