Kaži mi, kaži...

Petak s vezom i bez veze

Jel se ja tripujem ili ima ona neka pesma – „sve mi dobro ide, osim ljubaviii“??? I ako ima i ako nema – kako sam sela da pišem tekstić za ovaj dan i zvirnula u ćoroskop (što bi rekla moja draga prijateljica), odmah mi se sve samo kazalo 😀

Danas svega, al ljubavi ič. Planeta u vazdušnim znacima koliko hoćeš – to se razduvalo, to se razgalamilo, to čas lahor, čas oluja trećeg stepena – u prevodu – trčaćemo, pričaćemo, pisaćemo, saznavaćemo, učićemo, pregovaraćemo, svađaćemo se, trgovaćemo, smejaćemo se, nadgovaraćemo se, misli će da preskaču jedna drugu, ideje da naviru, sve u svemu – kao da ste upali u sred pazarnog dana na pijacu i ne znate gde pre da gledate i šta pre da radite. Boje, zvuci, mirisi – piče i udaraju sa svih strana! E, super je ovo energija – ima da živnemo i da nam ništa ne bude teško! Ako do sada niste radili šest poslova odjednom, vreme vam je da naučite!

Sreća će nas hteti u dogovorima, ali najviše onim poslovnim, da znate. Emotivnim – khm…khm….podseti me, šta to beše ljubav??? Da ne grešim dušu, danas možete da se dogovorite ali za neku „friendly varijantu“ – da li da vam prevodim, ili vam je jasno šta to podrazumeva? Aj za svaki slučaj – ako hoćete da se sa nekim vidite „onako“, da se malo zabavite, poigrate, mozak rasteretite, fino se preznojite – to može. Ostalo – jok. Emotivno sigurni i spokojni danas da budete – to ne može, pa ne može. Ako ste u vezi – niste zadovoljni. Ako ste bez veze (čitaj – slobodni) – niste zadovoljni.

Pošto ove ljubavne teme danas ne rade, bolje ih preskočite. Ne zovite doktora, jer ovog petka za ljubav lek ne postoji. Nemojte da se pokrivate preko glave i tiho grcate u jastuk, nego brate dragi – uposlite mozak na drugi način! Pravac u prirodu ili u neka druženja (ne „ona“ druženja…..mada, može i to, ma sve je za ljude!…), iskoristite dobru energiju za druge stvari, kad ona već danas postoji! Iskoristite ovaj dan! Jer, neće se više ponoviti – živimo ga sada, da sutra ne bismo žalili za propuštenim prilikama!
Hajd pa srećno! Ljubi vas vaša Venera sa papilotnom <3

Jedan komentar