Kaži mi, kaži...

Mesečni horoskop – septembar 2021

Doviđenja želimo letu, dobrodošlicu želimo jeseni! Ako letom iz bilo kog razloga niste bili zadovoljni – eto jeseni, eto popravnog ispita.

Na početku meseca Sunce i Mars su zauzeli svoje pozicije u znaku Device. U znaku Vage su Merkur i Venera, u Jarcu je retrogradni Pluton a u Vodoliji retrogradni Saturn i isto tako retrogradni Jupiter. Neptun je o čuda takođe retrogradan i nalazi se u znaku Riba. Ništa manje retrogradan nije ni Uran koji je u znaku Bika. Mesec je u svojoj poslednjoj četvrti i znaku Blizanaca.

Naglašena vazdušna simbolika na nebu obećava mesec sa mnogobrojnim, brzim i promenljivim dešavanjima. Takođe, pošto je Venera u dobrom aspektu sa Saturnom i Jupiterom koji su retrogradni – ovaj mesec će obeležiti poslovna partnerstva i emotivne relacije – najpre one koje treba obnoviti, a onda i one koje treba staviti na drugačije osnove, sve u fazonu „dogovor kuću gradi“. Da ne bude sve lagano pobrinuće se opozicija Marsa sa retrogradnim Neptunom koja govori da će ovaj mesec takođe obeležiti mnoge nejasnoće, tajne, manipulacije, zdravstveni problemi i raznorazna muljanja.

7-og septembra imamo mlad Mesecu znaku Device. Pošto u tom trenutku dispozitor Meseca – planeta Merkur u znaku Vage ulazi u svoju retrogradnu senku – na žalost, imaćemo ponavljanje raznoraznih situacija iz prethodnog perioda. Te „ponovljene situacije“ će se vezivati za zdravlje, za poslovnu tematiku, ali i za odnose – poslovne, emotivne, prijateljske i tako dalje…..Dakle, imamo jedan nov početak, ali taj početak je na starim ili na tajnim osnovama…..Pošto je Merkur u retrogradnoj senci, a njegovo zvanično kretanje unazad ide tek krajem meseca – ne opuštajte se – mnogo toga će i pre njegovog retrogradnog kretanja biti čudno, mutno, pomešano, prikriveno.

10-og septembra Venera iz znaka Vage prelazi u znak Škorpije i mesto svog pada, loše pozicije. Isključivost i ljubomora će početi da jačaju u emotivnim pričama a kada je posao u pitanju – ovo su aspekti velike borbe za materijalnu stabilnost.

15-og septembra Mars prelazi u znak Vage, takođe mesto u kojem se ne oseća dobro i gde ne može da pokaže svoju pravu snagu. Nagoveštava probleme u emotivnim i poslovnim relacijama. No, pošto se Venera nalazi u Marsovom znaku, a Mars u Venerinom – obe planete su suštinski slabe, ali daju podršku jedna drugoj i tako jačaju – u prevodu – bilo da se situacija vezuje za poslovna i emotivna partnerstva, moći će se doći do dogovora i kompromisa, kao i do rezultata – ali samo uz međusobnu podršku i razumevanje.

21-og septembra nas čeka pun Mesec u znaku Riba. Vrlo interesantan pun Mesec – iako će sa sobom doneti ono klasično punomesečasto nerviranje i tenziju, takođe sa sobom donosi i odlične mogućnosti da se neke stvari koje su vam do tada predstavljale problem – itekako reše na zadovoljavajući način.

22-og septembra Sunce prelazi u znak Vage zvanično nas obaveštavajući da smo zakoračili u jesen.

27-og septembra Merkur u znaku Vage kreće retrogradnim hodom. Da, opet.

Dakle, nepovoljan mesec što se zdravstvene simbolike tiče, na žalost. Mesec koji obećava rasplete mnogih situacija, ali na prilično komplikovan način. Mesec obnove mnogo toga što ste mislili da ste završili. Niste, jer vraća se ponovo. Šta da vam kažem – srećno!!!!

 

OVAN

Ljubav

Prva polovina meseca tražiće od vas mnogo vremena i truda posvećenog poslu i obavezama, a partnerski odnosi će ipak biti u drugom planu. Vaše voljeno biće imaće neko vreme strpljenja i razumevanja za vas ali to neće trajati večno, da znate. Savet za vas je da se potrudite da partneru posvećujete svaki trenutak slobodnog vremena u toj prvoj polovini septembra, jer ukoliko to ne uradite – čeka vas zahtevni drugi deo meseca u kojem ćete morati da nadoknadite sve ono što ste propustili. A znate i sami da „vađenje fleka“ može biti prilično zahtevan posao. Usput, gledajte da partneru ne dajete razloge da sumnja u vas – jer će to „vađenje fleka“ onda postati vrlo zahtevna i komplikovana aktivnost. Slobodni Ovnovi – hajd što imate mogućnost da uletite u neku tajnu priču, hajd što je moguće da prošlost krene malo da vas „čačka“, nego imate i šanse za potpuno nove emocije. Sad vi vidite sa kim ćete, ali u vezu idete…

Posao

Sam početak meseca može da vam donese iscrpljenost i rasutost na gomilu obaveza, ali ćete brzo izaći iz ove faze i vratiti se u svoje normalne poslovne tokove. Do polovine septembra ste posebno aktivni u poslovnom okruženju i od vas će se zahtevati posvećenost, preciznost i organizovanost. Druga polovina septembra već donosi zaista dobre prilike za obnovu poslovnih kontakata koji su vam važni, ali i za nove saradnje koje će od samog početka krenuti povoljno i sa dobrim finansijskim rezultatima.

Zdravlje

Dokle god je Mars u znaku Device, a to je tokom prve polovine meseca – moguće su sitnije, ali učestale zdravstvene tegobe. Obratite pažnju na stomak i na respiratorne organe.

 

BIK

Ljubav

Prva polovina meseca doneće dosta korektnu energiju između partnera i vas. Tu i tamo može doći do povremenih talasa ljubomore, i sa jedne i sa druge strane, ali generalno gledano – bićete dobro. Drugi deo septembra vama lično daje notu isključivosti – nečim ćete biti nezadovoljni (to ne mora da bude vezano za odnos sa partnerom već i za neku drugu životnu situaciju), pa ćete biti skloni da opterećujete voljenu osobu svojom tvrdoglavošću ili promenama raspoloženja. Na svu sreću, druga strana je itekako spremna na kompromis i prilagođavanje vašim željama i potrebama, tako da će i ovaj period proći bez velikih trzavica i problema. Slobodni Bikovi – iako neko iz prošlosti može na kratko skrenuti vašu pažnju, kod vas su mnogo izvesniji novi ljubavni počeci. Oni su u septembru najviše aktivni kroz poslovni segment, ali i preko prijatelja i društvenih mreža, kontakata. Jake strasti u drugom delu meseca.

Posao

Prva dekada meseca će proteći u dosta mirnoj, povremeno čak statičnoj i pomalo dosadnoj atmosferi na poslu. Neki od vas mogu u ovom periodu eventualno napraviti novi poslovni dogovor ili dobiti neke beneficije, nagrade, finansijsko poboljšanje. Druga i treća dekada septembra će vas probuditi, jer ćete ući u fazu promena u poslovnom okruženju na koje se u početku baš i nećete lagano prilagoditi. Može biti manjih tenzija sa šefovima. Takođe, u tom periodu ne donosite odluke u brzini ili iz tvrdoglavosti.

Zdravlje

U drugom delu septembra ćete morati da nešto više obratite pažnju na zdravlje, ali i na navike. Potrebno vam je više odmora i manje stresnih situacija.

 

BLIZANCI

Ljubav

Sve što je vezano za kuću, zajednički stambeni prostor ili porodicu može vam u prvoj polovini meseca donositi tenziju – Na svu sreću trenutno ste u fazonu da ne želite da dozvolite da vam bilo šta suštinski remeti mir niti odnos sa partnerom, pa ćete uspevati da pronađete način da ovo prevaziđete ili kroz razgovor sa voljenom osobom sredite. U suštini, volja i potreba da komunikaciju kao par podignete na viši nivo i sa više razumevanja – definitivno će vam pomoći da tokom septembra imate malo razloga za zabrinutost i nerviranje u vašim partnerstvima. Slobodni Blizanci – prošlost će tokom ovog perioda igrati veliku ulogu kod vas i itekako je moguće da bivši partner ili neko koga dugo niste videli – sada postanu značajne stavke u vašem emotivnom životu. No, kod nekih Blizanaca se može dogoditi i „dupliranje“ – da istovremeno imate obnovu komunikacije sa bivšim partnerima, ali i flertovanje sa novim osobama.

Posao

Privatnici mogu imati pojačanu poslovnu problematiku u prvoj polovini meseca. Savet je da se vratite „korak unazad“ i ispravite propuste, ili da obnovite kontakte sa osobama sa kojima ste imali korektnu saradnju. Generalno gledano – Blizanci mogu početi da razmišljaju u pravcu većih poslovnih promena. Saradnje sa inostranstvom ili sa firmama sa stranim kapitalom su sada podržane i mogu se razvijati. Polovina meseca donosi zategnute odnose sa kolegama, troškove ili problem sa naplatama.

Zdravlje

Druga polovina meseca je nešto više zdravstveno zahtevna za vas. Moguće su prehlade i respiratorne infekcije, ali i problemi sa hormonima i urogenitalnim traktom.

 

RAK

Ljubav

Ukoliko ste u dužoj emotivnoj priči koja je stabilna – partner je spreman za ozbiljniji korak. Da li ste i vi – ne znam. Postoje neke nedoumice i strahovi kod vas – da li ćete uspeti da ih prevaziđite i umirite, zavisiće samo od vas. U svakom slučaju–od septembra kod nekih parova postoji šansa za ozbiljnije korake. Rakovi koji su već u braku uglavnom će imati korektnu situaciju–može s vremena na vreme tokom celog meseca biti sumnji i ljubomore kod oboje,ali ćete to uglavnom uspevati bez velikih problema da prevaziđete.No, imamo i one Rakove kod kojih postoji šansa za „povratnike“ iz prošlosti – ukoliko ste slobodni, to i nije nešto toliko problematično ali ako ste u emotivnoj priči–ovo bi moglo napraviti prvo u vama jednu formu raskoraka, raskrsnice ali isto tako–moglo bi biti primećeno i od strane voljene osobe. Noviteti će kod slobodnih sada nešto slabije funkcionisati–uglavnom se vrtite u krug.

Posao

Prva dekada septembra doneće više obaveza i jurnjave, ali i nešto lošiju komunikaciju sa saradnicima. Tempo rada može biti jači nego inače i iscrpljivati vas. Nakon toga ulazite u povoljniju fazu, makar kada su u pitanju dobre saradnje, dogovori i razrađivanje ideja koje imate. Po pitanju finansija budite oprezni – ova stavka je još uvek nestabilna kod vas i nije vreme za veća ulaganja i troškove. Period je odličan za one koji se bave privatnim poslom, ali i za one Rakove koji planiraju da pokrenu sopstveni biznis.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca biće vam osetljiva stomačna regija, a postoji i mogućnost povreda. Neophodan je i oprez u saobraćaju. Drugi deo septembra je povoljniji.

 

LAV

Ljubav

Lavovi su sebi za septembar zadali red, rad i disciplinu. Gledaj ono od čega se živi, a ljubav je tu – da pobegne neće. Doduše, da ne grešim dušu – gledaćete da svaki trenutak slobodnog vremena iskoristite i provedete po koji trenutak sa voljenom osobom. Kratko ali slatko. Tek ulaskom u treću dekadu meseca moći ćete više da se opustite, možda i na kratko otputujete negde sa partnerom a moguće je da će u tom periodu i neke ozbiljnije priče koje se vezuju za budućnost vašeg odnosa doći na dnevni red. Manje nesuglasice bi tokom septembra mogle da se vezuju za finansije i povremeno bi kod partnera mogla da se javlja ljubomora. Gledajte da drugoj strani ne dajete prave razloge za sumnju. Slobodni Lavovi – vi možete imati interesantne kontakte – i one koji se vezuju za prošlost, ali i sa novim osobama u vašem životu. Šta god da je – pustite da se lagano razvija, nemate nikakvog razloga da žurite.

Posao

Ovaj segment će biti udarni kod vas. Pitanja finansija vam mogu tokom prve polovine septembra praviti dar – mar, mogući su gubici I pogrešne investicije pa nemojte žuriti. Svaki finansijski potez isplanirajte koliko god da ste u mogućnosti. Generalno gledano – ovo jeste period kada se mogu napraviti dobri poslovni potezi, sklopiti kvalitetni ugovori – bez obzira da li se vezuju za nove saradnike ili za one sa kojima ste ranije radili. Vaši napori iz prethodnog perioda konačno će početi da daju prave rezultate.

Zdravlje

Nešto više pažnje je potrebno da obratite na ishranu. Takođe – gledajte da se ne iscrpljujete i da uvek pronađete trenutak za odmor i opuštanje.

 

DEVICA

Ljubav

Mars (koji je tu do polovine meseca) i Sunce (do ulaska u treću dekadu septembra) davaće vam sa jedne strane dobru energiju, potrebu da pokrenete i partnera i sebe, davaće vam velike količine strasti i želje. Sa one druge strane – umećete da budete povremeno egoistični i gledate samo sopstvene potrebe i želje, umećete da neugodno « podbodete » voljenu osobu preteranim kritizerstvom ili zamerkama. Na vama je na koji ćete se način postaviti, ali od vašeg stava i ponašanja – zavisiće i reakcije druge strane. Dakle, gledajte da tokom prve dve dekade meseca budete nešto « mekši » i nežniji prema voljenoj osobi. Treća dekada septembra će već biti za vas jednostavnija, a za voljenu osobu – lepša. Slobodne Device – iako su ljubavni počeci tokom septembra skopčani sa manjim poteškoćama kod vas – itekako vi možete pokrenuti zanimljive emotivne priče – bilo da su one sa novim osobama ili sa povratnicima iz prošlosti.

Posao

Jaku energiju, snagu i volju koju sada posedujete iskoristite na pravi način i pokrenite poslovne priče i projekte koji su vam bitni. Izbegavajte situacije u kojima delate grubo, impulsivno i bez takta. U prvoj polovini septembra možete imati više situacija u kojima se nećete baš najbolje razumeti sa saradnicima – baš u ovim momentima se trudite da funkcionišete “u rukavicama”. Sve situacije se mogu rešiti ukoliko postoji volja za kompromisom. Ako je za utehu – finansijama ćete biti zadovoljni tokom septembra.

Zdravlje

Nešto pojačana nervoza, a mogući su i problemi sa stomakom. Potrudite se da što češće budete u prirodi, da se opuštate i odmarate.

 

VAGA

Ljubav

Imate dobre predispozicije da budete stabilni i uživate u odnosu sa voljenom osobom. No, to možete kvariti tokom septembra na više načina – neki od vas mogu upadati u nesigurnost, u strahove, u ljubomoru i sumnjičavost – svaki manjak pažnje od strane partnera tumačićete na svoj način i smatrati da se udaljava od vas i da vas nešto mulja i laže. Neke Vage će taj « manjak pažnje » iskoristiti da istu tu pažnju potraže na drugoj strani – upuštajući se u flertovanja ili čak konkretnija dešavanja sa drugim osobama. Ne kvarite sebi lepe mogućnosti koje vam daje ovaj mesec – da budete stabilni i zadovoljni sa osobom koju volite. Slobodne Vage – vaš društveni život će biti pojačan i privlačićete pažnju suprotnog pola. Možete na više strana – u osvajanje nekog sa kim ste ranije bili ili koga dugo « čekate », možete u tajne priče, a možete i u odnose sa osobom sa kojom imate razliku u godinama. Izbor je samo vaš.

Posao

U prvoj polovini meseca možete po nekim pitanjima povremeno biti nesigurni. Strahovaćete od konkurencije u kolegijalnom okruženju, a možete postati svesni i da vam neke osobe rade iza leđa. No, to vas neće niti sprečiti niti zaustaviti da budete uporni i da napredujete sigurnim koracima. Ne mogu da kažem da su pred vama jednostavni dani bez teškoća, ali je bitno da ćete privući nove saradnike I napraviti dobre dogovore. Nakon prvih desetak dana septembra biće I vrlo zadovoljni finansijama.

Zdravlje

Nemojte se prepuštati uživanjima i povremenoj lenjosti – budite više u pokretu, to će vas opuštati i relaksirati. Mogući manji problemi sa hormonima u drugom delu meseca.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Prenaglašeno polje tajni i podsvesti kod Škorpija tokom septembra može se odraziti na više načina na vaše emotivne relacije. Neki od vas će imati ozbiljnije planove sa partnerom i samo čekati pravi trenutak da ih iznesu. Neko će I pored dobre situacije sa voljenom osobom – biti povremeno ophrvan strahovima, možda I pojačanom ljubomorom. A postoje I one Škorpije koje će ove aspekte iskoristiti na taj način što će pokrenuti tajnu, vrlo strasnu komunikaciju sa drugom osobom. U kojoj ćete vi “grupi” biti – ne znam, ali vam svakako ne bih savetovala da radite bilo šta partneru iza leđa – jer će to pre ili kasnije izaći na svetlost dana. Slobodne Škorpije – Venera ulazi u vaš znak početkom druge dekade meseca, donoseći vam koktel strasti I intenzivnosti. I pored početnih teškoća – do kraja meseca možete započeti odnos koji će biti vrlo buran, verovatno sa osobom sa kojom imate razliku u godinama ili koja je zauzeta.

Posao

Sunce I Mars iz znaka Device tokom većeg dela meseca davaće vam dobru energiju, snagu, usmerenje. Napredovaćete malim koracima, ali ćete napredovati I jedan po jedan ostvarivati svoje ciljeve. Mogući su manji problemi sa organizacijom jer će obaveza biti previše. Planovi, najpre oni koji se vezuju za privatni posao takođe su podržani. U drugom delu meseca postoji mogućnost problema u saradničkim i partnerskim odnosima – ne budite isključivi i tvrdoglavi već naučite šta znači reč « kompromis ».

Zdravlje

Teškoće se u prvom delu meseca mogu vezivati za stomačnu regiju. Drugi deo meseca donosi probleme sa hormonima i urogenitalnim traktom.

 

STRELAC

Ljubav

Sa partnerom ćete se bolje razumeti tokom septembra. To ne znači da ćete se baš uvek slagati, ali ćete definitivno na lakši način uspevati da dođete do kompromisa. Ili da oboje zajedničkim snagama – gurnete neka “bockava” pitanja pod tepih I odete da uživate. Početkom septembra su nešto više izražene nejasnoće I komunikacijski problemi – ne brzajte sa zaključcima ni jedno ni drugo I ovo će se relativno brzo rešiti. Partner ima dobre predloge za zabavu – vi nećete baš uvek imati dovoljno vremena za sve njegove ideje, ali ćete imati volje da pronađete prostor za drago vam biće. Gledajte samo da ne brljate mnogo u drugom delu meseca I da partneru ne dajete razlog za sumnju. Slobodni Strelčevi – vama će se vraćati stari poznanici I bivši partneri. Takođe, tražiće vas nova lica I lako ćete uspostavljati komunikaciju sa interesantnim osobama. Čak se pred kraj meseca može I ući u nešto konkretnije.

Posao

Posao neće predstavljati mesto opuštencije za vas većim delom septembra. Saradnici I šefovi će vas povremeno zasipati negativnom energijom I uglavnom će od vas tražiti nemoguće. No, vi se prilično lepo snalazite u svemu ovome – možete pokrenuti pitanja, poslove I projekte koji su već duže vreme na čekanju ili u zastoju, možete sklopiti nove dogovore ili obnoviti saradnje od kojih ste ranije lepo profitirali. Papirološka pitanja, dozvole, licence – sve se to pokreće već polovinom meseca.

Zdravlje

Od ulaska u drugu dekadu septembra možete imati manjih zdravstvenih tegoba koje se mogu vezivati za urogenitalni trakt. Takođe – problemi sa spavanjem I sa hormonima.

 

JARAC

Ljubav

Za zauzete Jarčeve je prilično šarena situacija tokom septembra. Biće tu problema u komunikaciji, nesporazuma, čak povremeno i talasa ljubomore i sumnje koji mogu biti obostrani. Sve ovo je većim delom naglašeno u prvoj polovini meseca. No, sa druge strane – biće i zaista lepih trenutaka, potrebe da pronađete zajednički jezik, da planirate. Jarčevi koji su u dužim vezama mogu se čak voditi razmišljanjima o zajedničkom životu, braku ili potomstvu. Kao i uvek – svesni ste da mnogo toga u odnosu sa voljenom osobom zavisi od vašeg strpljenja i sposobnosti da neke stvari prećutite i prilagodite se. Slobodni Jarčevi – aspekti Venere koja vlada vašim poljem ljubavi najviše ukazuju na prošlost, na karmičke priče i na one sa razlikom u godinama. Ljubavnih iznenađenja će definitivno biti. Šta god da vam dođe, doći će uz veliku količinu strasti, uz intenzivna osećanja, doći će da vas probudi i pokrene.

Posao

U prvoj polovini meseca možete imati češće probleme u komunikaciji sa saradnicima, kao i veliku količinu obaveza koja može proizvesti i po koju grešku i sa vaše strane. Ne žurite nigde, ne ispravljajte krive Drine i nemojte impulsivno donositi odluke. Pojedini Jarčevi u ovom periodu mogu dobiti unapređenje, novo radno mesto ili finansijske beneficije – sve na konto vašeg rada iz prethodnog perioda. Neke osobe, poslove ili projekte koje prilično dugo čekate – sada ćete i dočekati.

Zdravlje

Početkom meseca su moguće povrede, problemi sa ekstremitetima, respiratorne infekcije i takođe – treba biti oprezan u saobraćaju. Damama polovinom septembra manji hormonski problemi.

 

VODOLIJA

Ljubav

I kod vas će po pitanju emocija umeti da bude šarena situacija, najpre u prvoj polovini septembra. Sa partnerom ćete se u jednom trenutku razumeti savršeno, podržavati i imati more zajedničkih planova….a već u narednom će dolaziti do talasa ljubomore, sumnje, obostrane tvrdoglavosti i nespremnosti za kompromis. Veze koje su suštinski nestabilne mogu imati i periode jačeg zahlađenja. Od polovine meseca ovog negativnog će biti sve manje a kada Sunce, planeta koja vlada vašim partnerstvima – uđe u znak Vage početkom treće dekade – ti problemi će maltene u potpunosti nestati. Slobodne Vodolije – prošlost – bivši partneri, stari poznanici – obeležiće ovaj septembar. Sve će vas vraćati unazad.  Ovo je period kada mogu biti pokrenuti jaki karmički odnosi (neki će biti obnovljeni, a neki potpuno novi – sa novim osobama, ali će vući tu simboliku) – zajedničko im je što će ići uz jake strasti i intenzivna obostrana osećanja.

Posao

Nezadovoljstvo finansijskom situacijom početkom septembra pokrenuće vas u dodatne napore da pronađete način, rešenje, nove ideje ili da se vratite korak unazad i pokrenete poslovni segment na bolje. Neki od vas će pokrenuti privatne poslove ili se makar uputiti u tom pravcu, tražeći ideje i način da to izvedete. Vrlo brzo se situacija kod vas aktivira – moguće su jake saradničke konekcije sa inostranstvom ili sa državnim i javnim ustanovama. Mnogo toga je na vašoj strani.

Zdravlje

Umor. Skloni ste da se iscrpljujete. Takođe, mogli biste ozbiljnije poraditi na svojim navikama – i kada je u pitanju ishrana, ali i spavanje i vreme za relaksaciju.

 

RIBE

Ljubav

Nepovoljna situacija na nebu za vaše partnerske odnose početkom septembra – ukazuje na to da su mnoge Ribe trenutno u prilično lošoj emotivnoj fazi. Neki odnosi sada mogu biti prekinuti, a naročito je prva polovina meseca nepovoljna. Razlog za prekid može biti ponavljanje situacija, dešavanja i problema iz dužeg vremenskog perioda unazad – naročito onih koja se vezuju za vernost, iskrenost, otvorenost ili pak definisanje odnosa i njegov smer na dalje. Gledajte, postoji način da se prekid izbegne – ali biste morali jako dobro da čujete jedno drugo i da oboje imate volju za kompromisom. Generalno gledano – Ribama u vezama ili brakovima taj prvi deo septembra može doneti češće glavobolje. Od drugog dela meseca ima šanse za smirivanje situacije i za stabilizaciju. Slobodne Ribe – udvarača ćete imati tokom celog septembra, ali vam se ne preporučuje da brzate sa ulaskom u vezu. Nije trenutak za roze naočare

Posao

I poslovno može biti situacija, naročito tokom prve polovine septembra – koje će vas baš nezgodno « ubosti » i možda naterati na razmišljanje o promeni posla. Ni ovde vam se ne savetuje da žurite sa odlukama, jer postoji prostor da se dođe do kompromisa. Neki od vas će dobiti ponudu kojoj su se nadali, ali nisu očekivali da će se u skorije vreme i realizovati. Ta ponuda jeste skopčana sa velikim promenama u načinu rada i u poslovnom okruženju – ali može biti povoljna po vas.

Zdravlje

Prva polovina meseca je nepovoljna za zdravstvena pitanja – prilično često ćete se osećati pod stresom i iscrpljeno. Drugi deo meseca je solidan.

Voli vas vaša Venera sa papilotnom <3 <3 <3