Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (1.-7.10.2018.)

 

NEPRILIKA – VENČANJE – NEŠTO NOVCA – POSETA – BOLEST – VERNOST

 

Svi odnosi – poslovni, emotivni, prijateljski, porodični – makar jednom tokom ove nedelje mogu doživeti momenat preispitivanja ili neke napetosti. Potpuno je nevažno šta će biti razlog – jedino što je bitno jeste da te trenutke prepoznate i da ne dozvolite da oni na bilo koji način ugroze konekciju do koje vam je stalo.

Ukoliko vas neko kritikuje, nemojte automatski padati u vatru, već prvo razmislite da li postoji zaista osnova za tako nešto – možda ste stvarno napravili propust ili grešku. Znate kako se kaže – greške postoje da bi se ispravljale, pa umesto rasprave bolje prionite na posao i sredite tu zavrzlamu koju ste nehotice ili u nemaru napravili. Ukoliko je u pitanju nesporazum, pogrešno protumačene reči ili postupci – potrudite se da objasnite, ali ne u svađalačkom maniru, već hladne glave i mirno.

Takođe, mogu na površinu izaći neka pitanja koja vam baš i nisu mila, koja su vam na bilo koji način neprijatna i koja biste najradije gurnuli pod tepih i zaboravili. Tu ne znam šta da vam kažem – generalno gledano, bolje je stvari rešavati nego ih potiskivati, jer će opet izaći na dnevni red, kad tad…..Udahnite duboko i uhvatite se u koštac sa njima, jer ih možete sada rešiti….

Ovo je isto tako i nedelja u kojoj će sve ono vezano za papirologiju, dokumente, dozvole, ugovore – da vam pravi manji ili malo veći problem. Moguće je da ćete sve morati da radite iz više pokušaja, neko će se našetati po šalterima, ali opet važi kao i malopre – sve je rešivo i u ovoj nedelji će se ova papirologija privesti konačno kraju!

Po pitanju zdravlja – opet mogućnosti povreda kao i u nekom prethodnom periodu. Takođe, problem sa stomačnim delom – varenje, potreba da se promeni nešto u načinu ishrane. Još nešto – ovo je nedelja u kojoj je generalno gledano imunitet na klackalici i respiratorni organi jesu ugroženi. Učinite ono što je do vas da se ne prehladite, a ako već dođe do toga – lečite se kako treba, odležite, odmorite se….a ne da posle dva čaja i jednog aspirina zaključite da vam je super i da ste spremni za posao….

Emotivno – naravno da onaj komunikacijski problem o kojem sam pisala gore može dotaknuti i ovaj segment. Ukoliko vidite da raste tenzija između vas i voljene osobe, povucite ručnu kočnicu i nemojte dozvoliti da to uhvati maha – uvešće vas u svađu, posle koje će uslediti vrlo neprijatno ćutanje u kojem se nećete osećati dobro ni vi ni drago vam biće. Strpljenje, mir, kompromis – sada trebaju da igraju glavnu ulogu! Na taj način ćete sačuvati svoje živce, ali i odnos u kojem ste. Ukoliko zaista postoje realni problemi o kojima morate pričati sa partnerom, pa onda lepo – sedite kao ljudi, razmotrite to pitanje sa svih strana i rešite ga! Naravno da je moguće! Ako ste usamljeni, a postoji osoba koja vam se dopada – tu će komunikacija biti „šarena“ – nemojte sve odmah shvatati lično, razmislite o tome da simpatija ne može da vam odgovori zato što je u nekom problemu, žurbi, brzini – a ne zato što vas kulira i što joj se ne dopadate!

Dakle, ovo je nedelja u kojoj reči imaju glavnu, najmoćniju ulogu. Neka te reči budu lepe, neka budu mirne….i otvoriće i ona, gvozdena vrata! Neka je sa srećom!!!!

Vaša Venera (ne retrogradna) sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/