Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama!!!!! (17.-23.12.2018)

 

PISMO – ISTINA – NEŠTO NOVCA – PUTOVANJE – LJUBAV – LOPOV

 

Pred nama je nedelja u kojoj će reči, papiri, vesti, informacije – imati glavnu ulogu. A svega toga će biti u izobilju, svega toga će biti na kvadrat…..U prevodu – zatrpaće nas neka papirologija, moraćemo da se snalazimo i bakćemo sa gomilom dokumentacije – svode se računi, prave se bilansi, produžavaju se dozvole, pišu se ugovori i tako dalje i tako dalje…..A rezultati svega ovoga? Pa, polovični…..malo je verovatno da ćemo sve uspeti da privedemo kraju, jer taman kad budemo mislili da smo nabavili sve papire, napisali sve što je potrebno – ispostaviće se da nam fali još nešto i da se ponovo moramo baviti time,maltene ispočetka.

Kada su reči u pitanju, slobodno računajte da ćete se u ovoj sedmici napričati. Sastančenje, dogovori, telefonski razgovori – glava će nam povremeno bučati od informacija kojima smo zatrpani sa svih strana. E sad, malo toga od svega izrečenog zaista vredi, malo toga ćemo moći da iskoristimo. Obećanja će biti velika, a realizacija polovična, slaba. Od svega što se „dogovorite“ sa drugima – dve trećine slobodno odbacite odmah u startu jer je prazna priča! Malo toga će biti što zaista vredi i malo ljudi za koje sa sigurnošću možete reči da im verujete i da računate na ono što su vam obećali.

Slična je situacija i po pitanju novca – dosta para nam može proći kroz ruke ovih dana, ali će se malo zadržati. Troškovi divljaju i novac galopirajućim korakom odlazi od nas. Dok se okrenete shvatićete da para u novčaniku nema, a da vi ne možete da se setite na šta ste ga sve potrošili…..

Zdravstveno – slabe tačke su respiratorni organi, oči, stomak. Naravno, oprez u saobraćaju i dalje mora postojati i to u velikoj meri!

Kada pričamo o emotivnoj situaciji, ja moram da kažem da će najbolje proći baš oni koji su u bilo kakvom vidu tajnog odnosa. Sve ono što se krije sada nosi veliku emociju i ludu strast. Zabranjeno voće sada je nekako najslađe, najviše opija…..To ne znači da emocija i strasti neće biti u „normalnim“ vezama – ali prosto rečeno – sada je mnogo izraženija u svemu onome što je „slatka tajna“. U postojećim emotivnim vezama i brakovima najbitnija je stavka komunikacija i dogovor – jer oni kuću grade i čine je stabilnom! Ne dozvolite da vam sitni nedostaci ili propusti voljene osobe prave problem u glavi i da od tih sitnica pravite krupnice! Lepe reči leče dušu, ali i odnos u kojem ste! Ukoliko ste slobodni – ima dobrih šansi za nove emotivne početke – romantične, opijajuće, zanosne! Možete posle par razmenjenih reči sa nekim shvatiti da je to baš osoba koju ste čekali! Baš vi slobodni u ovoj sedmici budite što više u pokretu – putujte, idite u goste, družite se, izlazite – jer onog momenta kada se pomerite iz statičnosti, sa mesta – otvarate vrata da se ljubav ušunja u vaš život!

Neka vam je srećna i blagodarna ova nedelja! Uživajte!!!

ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/