Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama!!!! (3.-9.12.2018.)

 

KUĆA – NOVAC – SREĆA – DETE – SUDIJA – NEPRILIKA

 

Na prvi pogled – izuzetno mirne, spore, šta više – statične karte….prosto da pomislimo – prespavaćemo ovu nedelju…Ali, kao šlag na torti – poslednja karta je baš Neprilika – karta ratničke planete Mars, karta akcije i velike energije – ali one koja mora biti usmerena konstruktivno da bi rezultovala pozitivom. Jer karta Neprilika je u isto vreme i karta kritike, rasprave, karta loših međuljudskih odnosa i problema u svakodnevici.

E sad, pazite ovako – pošto su sve ostale karte dosta pozitivne, karta Neprilika može označiti da ćemo naći snagu i dovoljno energije da napravimo neke prilično mudre poteze, najpre što se poslovnog segmenta tiče. Ona čak može delovati vrlo podsticajno u smislu – shvatamo da je vreme za akciju i krećemo! U tim našim akcijama imamo podršku uticajnih osoba ili nekoga ko je po godinama ili radnom iskustvu, poziciji „iznad nas“. Zbog naglašene finansijske simbolike u kartama – ovo je vreme i da se ozbiljno uhvatimo u koštac i sa ovim segmentom! Itekako su moguće nove prilike, nove ponude, nove poslovne šanse – one su dosta ozbiljne, jer ipak je tu karta Sudija da ih podrži! Ona u isto vreme priča priču – pravi dogovori su mogući uz malo takta, malo balansiranja, malo prilagođavanja! Prosto rečeno – odluke se donose ne brzinski, već zdravim razumom – sve u smislu – znamo šta je dobro za našu budućnost i sigurnim korakom idemo ka njoj! U tom smislu karte Sudija i Neprilika označavaju – donosimo pametnu odluku i pokrećemo se! Na taj način ostvarenje cilja je više nego izvesno!

E ali ima i ono negativno….šta ne treba raditi u ovoj sedmici? Ne treba ulaziti u konflikte sa kolegama, saradnicima, autoritetima. Ako postoji bilo kakva kritika, neka ona bude konstruktivna, a ne puste rasprave i svađe radi! Još nešto – spremiće nam poslovna svakodnevica sto i jednu začkoljicu i prepreku, sto i jedan stres i nerviranje – ali to shvatite kao problematiku koja dođe, bude rešena i prođe. Ne treba se nervirati, pogotovo ako će to nerviranje proizvesti gore pomenute rasprave i sukobe sa onima sa kojima radimo.

Zdravstveno – ništa drugačija situacija nego nedeljama unazad – ishrana, povrede, oprez u saobraćaju…jedino što je naglašeno ove nedelje jeste preterana statičnost, što znači da je vreme da se malkice promrdamo, da krenemo na neku rekreaciju, sport, makar svakodnevne šetnje….

A emotivno? Puste emocije, sastaviše nas sa zemljom u proteklom periodu…..Ukoliko imate osećaj da sve stoji i ne pomera se sa mrtve tačke, ukoliko ne vidite zračak svetle budućnosti ispred sebe, ukoliko ste klonuli duhom, onda znajte – ništa u kartama za ovu nedelju ne govori da imate pravog razloga za takva razmišljanja! Shvatite – samo vas je ova statičnost uhvatila u svoje kandže i mrvi vam srce, ali neće trajati još dugo! Bilo kakve odluke o emotivnom životu sada su podržane samo i isključivo ako ste o njima pet puta razmislili i to hladne glave! Ukoliko je to slučaj, tek onda možemo da pričamo da su odluke prave! Svaka odluka donesena pod lošom energijom, nestrpljivošću, besom – nije povoljna po nas i pre ili kasnije ćemo se pokajati zbog nje!

To je za ove zauzete – a za slobodne – nisu loše vesti, ni malo. Šta više, karte govore o tome da dešavanja može biti – neke nove osobe ulaze u vaš život da vas ponovo ožive, da vam ponovo udahnu iskru optimizma i donesu osmeh na lice. Čekali ste dugo….pa hajde sada da vidimo kako to izgleda kada sve počne da se pokreće!

Uživajte u ovoj nedelji i ne zaboravite – preko preče, naokolo brže! Ne pravite prečice ni u kom segmentu – ne ulazite u neproverene i nelegalne poslove i kombinacije, ne otaljavajte svoje obaveze, ne secite ono što seći ne treba jer ste nestrpljivi i besni, ne trčite da ne biste pali!

Srećno!!!!!!

ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/