Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (3.-9.9.2018.)

eeeee…..ove nedelje i najgori od najgorih, onaj čije se ime ne spominje (Saturn, da vas ne zbunim dibidus) kreće direktnim hodom….Znate, onaj gospodar vremena i karme koji nas tera da budemo odgovorni, a kad nećemo (a nećemo nikad, da se ne lažemo), onda nas šopa po glavi, podmeće nam kamenje da se saplićemo, vraća nas ne korak nego kilometar unazad, i tako nam lepo začini život svojim gorkim začinima da nam dođe da sednemo i na glas kukamo…Al, ima tu jedna caka – ako ste mislili da će sada da krene sve trčeći i kao po loju, onda ste se, da izvinite – malo zajebunili….Sad će još malo ona cakanica Venera da nam tako fino uskomeša živote sve u kombinaciji sa Marsom i Uranom…..a od tih kombinacija ima lepo od sreće da se prevrćemo….E, a kad i to izguramo, onda će opet ta duša i bebica od malog benefika da prvo uđe u Škorpijetinu, a onda da krene da se predomišlja, hoćel – nećel – pa da onda izvrne kožu i krene unatraške, što će trajati i trajati i trajati……da ja vama skratim priču – mislili ste da je leto grdno da grdnije ne može biti….ček samo da vidite kakvu ćemo leeeeepu jesen da imamo….sad vas ostavljam da se češkate po glavi, a evo vam prognoze za ovu nedelju….. 😀

 

NEŠTO NOVCA – NEPRIJATELJ – MISAO – VERNOST – SUDIJA – LJUBAV

 

Piiiii……pa kud baš karta Nešto novca kao prva? Pod jedan – ona označava da nam baš i neće cvetati ruže kada su prilivi u pitanju……Ili ćemo zaraditi manje nego što smo očekivali, ili će nas oni koji treba da nam daju isplatu staviti na čekanje….Pod dva – i to što zaradimo otići će na plaćanje računa i na životne troškove. Džabe nerviranje, bolje je sesti pa razmisliti kako da to što imamo razvučemo na pravi način. U prevodu – vreme je da se stisnemo i da naselimo po koju zmijicu u novčaniku, da sikne na nas kad pokušamo da izvučemo novac….osim na ono što je neophodno, jel da?

Bar je prvi deo nedelje takav, posle ćemo da se ili stabilizujemo ili ćemo da naučimo da funkcionišemo sa onim što imamo….Ako zagusti, karte kažu da možemo da potražimo pomoć prijatelja, da nas pokrpe dok nam ne legnu neke parice….

Poslovni segment – dokle god se ne svađate i ne raspravljate – biće skroz ok. Stoji karta Neprijatelja kao upozorenje da nekim rečima možemo samo sebi da naškodimo. Doduše, ona kaže i da će biti situacija koje će nas onako „izuti iz cipela“ i u kojima ćemo poželeti da osobi koja je preko puta nas odgrizemo glavu….ali hajde da to shvatimo kao iskušenje kojem nećemo podleći. Ukoliko sačuvamo mir – još i možemo proći solidno. Naime – ima ovde nekih vesti, nekih informacija, ali i nekih osoba koje su baš na našoj strani. I koje će nam dati podršku i pomoći nam. Nečiji uticaj itekako može biti značajan i pogurati nas u pravcu ostvarenja naših ciljeva. Takođe, oni koji dugo čekaju na neki pomak, promenu radnog mesta, unapređenje, šta god – sada će ili to ostvariti ili dobiti naznake da ne moraju još dugo da čekaju…

Zdravstveno – dosta toga se vrti oko načina ishrane i životnih navika. Znate kako kaže ona rečenica – Nije važno šta jedete, važno je ono što jede vas….e pa nije baš tako. U ovoj sedmici ono što nas jede i kida nam živce možemo da iskuliramo, a itekako moramo obratiti pažnju na ono što mi jedemo. Ne zaboravite – snaga na usta ulazi! Zato u ovoj sedmici posebna pažnja treba da bude baš na tome! Dalje – ukoliko osetite da vas nešto probada u predelu grudnog koša, rebara, čak i kičme – možda biste mogli da se prekontrolišete kod lekara. Itekako je moguće da je u pitanju jača prehlada ili virusna infekcija. Ako je to u pitanju – nije vreme da se igrate i pregurate to na nogama – potrebno je da odmarate par dana i pijete lekiće, čajiće i tako dalje….

Emotivno – niti tamo niti ovamo. Čas se volite, čas baš i ne. Čas voljenom biću verujete, čas onako podozrivo i ispod oka pratite svaki potez i preispitujete svaku reč. Vrlo često ćete biti u situacijama da morate da se ugrizete za jezik da ne biste napravili svađu i džumbus. Opet – u nekim momentima imaćete želju da drago vam stvorenje udavite ljubavlju i nežnošću. Ukoliko je to moguće – ne idite iz krajnosti u krajnost. Balans se može pronaći (ne pričam o jogurtu, nego o ravnoteži u emotivnim vezama), ako se iole truda uloži u to. Za „slobodnjake“ – kažu karte da je sada moguće ostvariti nešto, uglavnom preko segmenta prijatelja. Hajd da i to čudo vidimo….pa da se radujemo zajedno…Srećno!!!

Cmokić od vaše Venerice (direktne) sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/