Kaži mi, kaži...

PRIRUČNIK ZA PRAVILNU UPOTREBU JUPITERA U STRELCU

Šta me je potaklo da napisem ovaj priručnik? Pa to što mi ovih dana klijenti i klijentkinje na moje reči « ne može, nije vreme, još to neće da ide na bolje, ne radi ništa aman ! smiri živce, ne divljaj, ne pravi sam/sama sebi komplikacije «  uzvraćaju sa « aaaaaaliiiii Jupiter je ušao u Strelcaaaaa !!!!! »

E sad da vam ja kažem nešto za dotičnog Jupitera u Strelcu. Super je on, ma najjači je, najbolji je ! Ali šta može jedan odličan i savršen igrač u timu koji je sastavljen od pacera ? Ništa, eto to može….

Neki igrači idu unazad, neki drugi samo stoje, neki ne znaju da li su pošli ili su došli – ma nemaju pojma gde su bre ! Neki treći namerno sabotiraju, četvrti se dive sami sebi i boli ih uvo i za tim i za igru, a neki peti samo trče okolo kao muve bez glave…..I džabe što taj Jupiter pokušava da da gol, kad nema nikakvu podršku…..

Dobro, uigraće se ovaj tim vremenom, to nije sporno. Doći će Jupiterovim saigračima iz dupeta u glavu i uskladiće se, zaigraće timski….Ali, dok se ne uigraju i dok ne dođe vreme da se vikne URAAAAAAAAAA, to je to, golčinaaaaaa ! – e do tada evo vam priručnik za pravilnu upotrebu Jupitera. Shvatite ga u ovom trenutku kao lajf kouča – jasno vam je da ste u sranju, ali vas taj lajf kouč ubeđuje da to gledate sa neke druge, vedrije strane. Jes da vam to drugostrano gledanje ne pomaže ič, ali lajf kouč kaže da vam pomaže, samo to ne znate. Valjda on zna bolje od vas, jelte ? Dakle –

  1. Ne boli vas ništa, to vam se samo čini. Ili – ako osećate bol, dobra strana toga je da ste živi. Bol ne osećaju samo oni koji su napustili ovaj veseli svet. Znači ako vas boli – to je odlično !
  2. Nemate para ? Ma opušteno, najbolje stvari na ovoj planeti su besplatne. Jes da je to smislio onaj koji ne mora da plati račune, ali šta sad….Biće para ! A kad će biti ? Pa zar je važno kad, bitno je da će biti – budi optimističan bre ! – to je naređenje od tvog pozitivnog lajf kouča ! Koliko samo problema imaju oni koji imaju pare – te šta će sa njima, te kako da ih rasporede, te se boje da im neko te pare ne makne, te hteli bi više i tako to…..Znači – ako nema para, to je odlično ! Mirna glava !
  3. Nemate partnera ? Pa to je odlično, znači da nemate problema ! I što se žalite uopšte? Vi ne shvatate koliko ste srećni! Zamislite ne daj Bože da ga imate – pa to bi tek donelo sto I jednu komplikaciju! Te dal me voli mnogo ili malo manje, te dal me vara, te u kom pravcu naš odnos ide, da li je on/ona moja sudbina I ostale šeme I dileme….
  4. Imate partnera a ne valja vam nešto? Pa tek to je odlično! Na muci se poznaju junaci, kroz teškoće rastete kao par, problemi služe samo da biste unapredili I razvili vaš odnos! Daleko bilo da vam je sve fino I dobro I puno leptirića I cvetića – pa smorili biste se za sve pare! A da…..para nema….u stvari – smorili biste se dibidus!

……i tako dalje i tako dalje…..shvatili ste poentu. Jupiter u Strelcu je odličan I u stvari – sve je odlično! Samo vi na sve situacije tako sebi govorite, praćeni strogim ali pravičnim pogledom vašeg Jupiterijanskog lajf kouča! I molite Boga da se taj, gorepomenuti tim što pre uigra jer…..poumiraćemo od ovolike odličnosti……

Ljubi vas vaša ne više retrogradna ali ne još uvek u potpunosti normalna Venera sa papilotnom <3