Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (13.-19.8.2018.)

NEPRILIKA – OFICIR – ČEŽNJA – PUTOVANJE – MISAO – LJUBAVNICA

Ukoliko od početka nedelje krenu da vam se kvare kućni aparati, čisto da znate šta se dešava – ponedeljak i utorak su naročito naglašeni baš za ovakva dešavanja, pa nemojte da se nervirate – udahnite duboko i zovnite majstora….Takođe – ako dogovori ili neke druge poslovne situacije koje su vam bitne krenu pa stanu….pa opet krenu, ako je sporazumevanje sa kolegama i saradnicima teško, ako ne možete da se setite pravih reči u pravo vreme – opet ponavljam – ova je nedelja takva, naviknite se da ćete verovatno sve morati da radite minimum dva puta da biste završili kako treba.

Element čekanja je takođe veoma prisutan – neke situacije su neodređene, nedefinisane, u varijanti „čardak ni na nebu ni na zemlji“ i to vas užasno nervira, pogotovo što sve ovo traje ko zna koliko dugo unazad, a kraj trenutno ne nazirete. Koliko god to sada ne izgledalo kao tako, pomaci su već krenuli. Ti prvi koraci su sitni i spori, ali samo sačekajte – situacija će se uskoro ubrzati! Rešenja za neke poslovne, finansijske, pa i emotivne situacije jesu blizu! Neće sva ta rešenja biti slatka, da se razumemo, ali će makar označiti kraj dugotrajnog mrcvarenja i razvlačenja naših živaca.

I u ovoj sedmici u koju ulazimo – mir u delovanju i strpljenje u kontaktima sa drugima su potrebni! U prevodu – ko vas ružnom reči ili postupkom, napadom – vi njega ignorisanjem, sklanjanjem i bavljenjem svojim poslovima. Period je dobar i za planiranje, a sve ono što u svojoj glavi smislite, moći ćete da primenite, doduše ne u ovoj nedelji, ali ubrzo.

Emotivno – pa, i sami vidite kako to izgleda. Koliko god je po kartama naglašena potreba za ljubavlju, jako je malo onih koji su sada opušteni, smireni, sretni i bez ikakvih ljubavnih briga. Ukoliko imate partnera, situacija je nedefinisana ili postoji problem u komunikaciji. Ukoliko ste pak sami, sve nešto krene pa stane….ili ne kreće uopšte. Prošlost još uvek bdi nad našim glavama, a srca čeznu za promenama, za novitetima, za nečim što će ustalasati i oplemeniti život. Iskušava nas taj život ovih dana, nedelja, meseci, godina! Koliko puta ste imali osećaj da je promena i nešto novo i lepo tu, na korak od vas? A onda je to nestalo, kao da ga nikada nije ni bilo. No, i pored teškoća, nije vreme da odustanemo, da pokleknemo, da se prepustimo mračnim mislima. Prošlost je bila i neka je! Naučila nas je i hvala joj na tome. Sad čekamo nešto novo, jer vreme je! Nekima od vas ljubavna sreća se ove nedelje smeši na putu ili preko poslovnog segmenta. Ima šanse da se srca zagreju! Karta Ljubavnice koja zatvara ovonedeljno otvaranje poručuje – volite sebe, cenite sebe! Dignite glavu visoko i osmehom i pozitivnom energijom kojom zračite privucite ljubav u svoj život! Srećno!

Ljubi vas Venera sa papilotnom <3

 

*original teksta objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/