Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA!!!!! (6.-12.8.2018.)

UDOVICA – LJUBAV – SREĆA – IZNENADNA SREĆA – SUDIJA – SMRT

Ulazimo u nedelju preokreta, iznenađenja, nedelju koja će biti pod izmaglicom prošlosti i sa jakom sudbinsko – karmičkom simbolikom, pogotovo kada je o ljubavi reč.

U poslovnom sektoru – sve ovo zajedno ne deluje ni malo loše. Sve ono što je u zastoju, što se vuče već neko duže vreme, što je nedefinisano ili pod znakom pitanja – sada dobija oblik, ide ka zaključku, završetku, može se privesti kraju. Čak i u finansijskom segmentu sedmica koja je pred nama donosi neku formu uravnoteženja. Ne mora da znači da ćete biti zatrpani parama, ali ćete nekako fino uspeti da se snađete sa onim što imate, bez nekih ogromantnih troškova i iznenadnih odliva novca. U prevodu – kako god okrenuli, ispada da ćete biti na pozitivnoj nuli. Karta Sudija u tom smislu daje balans koji nam je potreban. Ova karta nije dobra jedino u slučaju da imamo neko staro, staro dugovanje – jer tada donosi mogućnost pokretanja sudskog procesa.

Što se zdravstvenog sektora tiče, hronični bolesnici će imati izraženije tegobe. Sve će se vrteti oko grla, bubrega, lumbalnog dela kičme, ali i problema sa pritiskom i vrtoglavicama. Vodite računa da se ne prehladite, a ako temperature nastave da se penju – pazite se i sunčanice, alergija – nosite vodu sa sobom i ne morate baš da bazate po najvećoj vrućini…

E sad emotivno – a ono je ove sedmice vrlo zanimljivo i vrlo nepredvidivo. Vidi se veliko mešanje prošlosti, što verovatno znači da će se bivši partneri, ali i osobe koje znamo od ranije nekako naći u našem životu ponovo. Očekujte iznenađenja, jer će ih biti. No, isto tako – neke se prošlosti sada mogu i zatvoriti, i to najverovatnije – pojavom nove osobe u našem životu. E čak i te „nove“ nisu baš u potpunosti nove – mora da postoji ili neko „prepoznavanje“ ili smo o toj osobi možda slušali, možda je u prolazu videli – na neki način ona je već ranije, pa makar i za trenutak, bila u našem životu. U ovom izvlačenju, najviše je karata pod jakim uticajem Saturna, što znači ono što sam vam na početku i rekla – kroz sva dešavanja će se provlačiti i neka sudbinsko – karmička nota. U prevodu – nedelja koja će nekima od vas okrenuti život, bar onaj emotivni – za 180 stepeni, naglavačke.

Pa…ostaje samo da sačekamo i vidimo, zar ne? Dobro vi meni prošli kroz ovu sedmicu. Srećno!

Voli vas Venera sa papilotnom <3 <3 <3