Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 16.-22.9.2019.

PISMO – DAR – ISTINA – POSETA – LJUBOMORA – VENČANJE

Preturili smo preko glave neke moćne a nezgodne kvadrate na nebu, preživeli pun Mesec a i vladavina Device nam se bliži kraju – što bi se reklo – hajd da malo udahnemo kako treba i psihički se opustimo a ujedno pripremimo i za drugu seriju kvadrata koja će nastupiti već od naredne nedelje. Dakle, ovu  sedmicu u koju ulazimo shvatite kao „visinske pripreme“ a ujedno i malo odmora za dušu.

Karte u stopu prate ono što se iznad nas dešava pa u ovoj nedelji uglavnom govore o lakoći, pozitivnim informacijama i dešavanjima. Karta Pismo koja je izašla kao prva jeste karta pokreta, reči izgovorenih i napisanih, karta lepršavosti i pozitivnosti, pogotovo što je odmah nakon nje karta Dar, koja samo potvrđuje da ovo jesu dani u kojima vredi pokrenuti sve ono što vam je važno, u kojima vredi potruditi se i u kojima ćemo napokon imati osećaj da idemo unapred, a ne da tapkamo u mestu kao do sada. Sve ovo napisano naravno da važi za sve životne segmente, ali će se najjače pokazati u bilo kom udruživanju, spoju, dogovoru, savezu. Karta Venčanje koja zatvara ovo otvaranje jeste karta zajedništva, jeste karta „ruka ruci“, jeste karta i braka i partnerstva i veze i poslovnog dogovora i saradnje, jeste karta zvana „zajedno smo jači“. I odmah vam je jasno da ova nedelja nudi izuzetnu mogućnost da se bilo koji tip odnosa popravi, krene nekim normalnim i finim tokom, da se ratne sekire zakopaju, da se razdruženi ponovo sastanu, da se oživi „mrtva“ komunikacija i ponovo pronađe zajednički jezik. Takođe, ova nedelja nudi ogromne šanse i za novitete – nove saradnje, nove poslove, nova prijateljstva, nove ljubavi – sve neki lepi i fini i korektni i normalni počeci za nas….Šanse će do nas u ovoj nedelji doći, naše je samo da ih prihvatimo, zgrabimo, iskoristimo! Da, primetili ste da se tu negde pred kraj otvaranja ugurala i karta Ljubomora (uvek ima neko „ali“ što devojci sreću kvari), mada smatram da će ona u ovoj sedmici pre govoriti o nekim povremenim našim sumnjama, nesigurnostima i strahovima – nego što će istinski uticati u negativnom smislu ili onemogućiti ova lepa dešavanja koja nam se smeše. Pošto je blizu karte Poseta, dala bih jedan savet – malo meriti reči u ovoj sedmici, ne ogovarati, ne biti blizu onih koji vas mrače svojim izjavama….U pozitivnom smislu karta Ljubomora govori da će i tajni odnosi procvetati…

Zdravstveno je ovo sedmica izlečenja, smanjivanja tegoba, rešavanja onoga što vas je mučilo. Malkice kontrolišite ishranu pogotovo kada su slatkiši u pitanju, proverite oči i očni pritisak, a moguće su i blaže urinarne infekcije….ili čak da nekom „krene“ pesak ili po koji kamenčić iz bubrega…Oni koji imaju problema sa kičmom osećaće se bolje, a mogući su neki „fantomski bolovi“ koji će uglavnom biti prouzrokovani promenom vremena. Dakle, meteoropatske reakcije – dobar dan i dobro došle….

Srećno u ovoj lepoj, lakoj, lepršavoj nedelji! Iskoristite svaki dan za nešto dobro, za nešto novo, da popravite, poboljšate, sredite!!!!

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3

-tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog https://www.facebook.com/mojastrolog/