Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama

19.-25.8.2019.

KUĆA – POSETA – DETE – VESELJE – IZNENADNA SREĆA – PISMO

Drage moje i dragi moji – ma ne izgledaju karte za sledeću sedmicu ni malo loše! Znam, sve znam – znam da su iza nas dani i težine i pritiska i šokova i preokreta i iznenađenja (beše onih lepih, ali beše i onih loših – daleko im lepa kuća!) ali ne samo da smo pretekli, nego izgleda i da nam sledi nedelju dana u kojima će o čuda! sve ići ipak nekim normalnim i finim tokom….

Čak i karta Kuća sa kojom započinjemo ovo otvaranje a koja nosi simboliku Saturna (znate onog što ograničava, steže, muči, odlaže, pritiska, koči, onog što donosi restrikcije i od koga svi uglavnom pokušavamo da pobegnemo) sa ovako lepim kartama kojima je okružena ipak govori o onome – „strpljenje se isplatilo“ ili „ko čeka, dočeka“ ili prosto rečeno – sve ono što nas je stezalo sada će nas pustiti, sve ono što nam je bilo zatvoreno sada će se otvoriti i moći ćemo da kažemo „vredelo je truda“…

Dakle, pred nama je jedna lepa, živa, pokretna sedmica u kojoj će nam okolnosti ići na ruku, u kojoj će se dogovori lakše sklapati, u kojoj će se zavađene strane miriti, u kojoj će se ljubavi pokretati, u kojoj ćemo osetiti da je jedan dobar deo tereta spao sa naših leđa….Ovo su takođe dani sa nekim dobrim prilikama po nas, bilo da su one vezane za posao, pregovore, kratka putovanja, odmor, ljubav….čak i za zdravstveni i finansijski segment.

Čak i da ne dođe do nekih ekstra bitnih i značajnih promena, mi lično ćemo se osećati bolje. Dići ćemo se iz mrtvila, nabacićemo osmeh na lice, sunce će opet sijati punim sjajem iznad naših glava i nada će se vratiti u naša srca. Pa zar je to malo? Jer, kada nam je optimizam jak i kada imamo volju – ma sve je mnogo lakše da se reši, zar ne?

Srećno u ovoj finoj avgustovskoj nedelji!!!!!

Ljubi vas i voli vasa Venera sa papilotnom <3 <3 <3

-tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog https://www.facebook.com/mojastrolog/