Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama 22.-28.4.2019.

LJUBAVNICA – NEPRILIKA – VESELJE – PORUKA – BOLEST – PISMO

Pred nama je očigledno jedna šarenolika nedelja…..Dosta lepih karata, sa nekom finom i pokretačkom energijom, mnogo življom nego u prethodnom periodu – koja deluje i na telo i na duh…ali su se negde u sredinu uglavile karte Neprilika i Lopov. Neprilika će doneti neke trzavice, jer je to u njenoj prirodi a Lopov će doneti neizvesnost i nesigurnost po određenim pitanjima, ali u isto vreme i mogućnost obmane, sumnju i neverovanje….

Poslovno – sudeći po kartama – i pored povremenih izazova koje ova sedmica hoće postavljati ispred nas, postoji ogromna šansa da se isti prevaziđu i da dobijemo rešenja koja smo čekali! Te trzavice se najpre vezuju za sve saradnje, ali i za komunikaciju sa onima sa kojima radimo – postoji potreba da se neke situacije raščiste i razjasne, pa ukoliko vam neko bude „vrdao“ ili vas snabdevao lažnim i neproverenim informacijama, biće tenzije! No, i prva i poslednja karta u otvaranju su jako dobre što govori o tome da će se nesporazumi prevazići i stvari doći na svoje mesto!

Emotivno – biće ovde dosta tajnih komunikacija i čavrljanja, susreta. Takođe, ukoliko smo u nekoj emotivnoj priči – u ovoj sedmici možemo postati sumnjičavi prema partneru. Da li sa razlogom ili bez – to već zavisi od mnogo faktora, jer svaka je priča priča za sebe! Neki umeren oprez treba da postoji, ali nemojte napadati i stvarati tenziju ukoliko nemate baš pravih, konkretnih i opipljivih razloga za to! Van ovoga – nedelja donosi poboljšanje komunikacije sa osobama koje volite, više strasti i mnogobrojna lepa dešavanja! Oni koji su slobodni neka u ovoj sedmici budu oprezni kada je odabir partnera u pitanju – ne nasedajte odmah na slatke pričice, prvo proverite da li osoba koja vam se dopada nosi masku, ili je iskrena….

Zdravstveno – nestabilan pritisak, cirkulacija, mogućnosti za alergije i osetljivi disajni putevi. Takođe, sklonost ka povredama i naglašen oprez u saobraćaju!

Kada sve saberemo i oduzmemo – ulazimo u sedmicu koja donosi mnogobrojne prilike i rešenja, koja nam daje kreativnost i nove ideje…..ali nas i savetuje da uključimo razum na maksimum i otvorimo četvore oči!

Budite dobro i neka vam je sa srećom!!!!!

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

* tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/