Kaži mi, kaži...

NEDELJNA PROGNOZA PO CIGANSKIM KARTAMA 25.6.-1.7.2018.

NEŠTO NOVCA – PISMO – KUĆA – OFICIR – DAR – VENČANJE

 

E, kada nam otvaranje za ovu nedelju počinje kartom Nešto novca, onda možemo slobodno da kažemo da od naše finansijske sigurnosti neće biti ništa. Da se razumemo, to ne znači da novac neće dolaziti, ma hoće, ali je prikazan da samo „proleće“ kroz naše prste. U prevodu – došao, očas posla otišao. A odlaziće uglavnom na račune i obaveze, troškove oko kuće, ali i na uživanje, nekome i na odmor. Pa dobro, bitno je da neki razlog za uživanje imamo, pa makar nam zbog tog uživanja ostali prazni džepovi…

Po pitanju posla – sve će biti dobro ukoliko budete umeli da kažete ono što treba , onda kada je vreme. Ukoliko niste sigurni da će vaše reči doprineti poboljšanju nekih situacija, onda bolje ćutite i zadržite ono što imate za sebe. Od vas će se ove nedelje zahtevati potpuna posvećenost i odgovornost i budite sigurni da će posla biti preko glave, ali ako ništa drugo – i finansije će biti bolje…doduše, ne za dugo, ali šta sad….U ovoj se sedmici mogu sklopiti neke značajne saradnje i ugovori, a izuzetno je dobra i za privatnike ili one koji tek imaju nameru da pokrenu privatni posao. Komunikacijski problem se može manifestovati i kroz kvarove kompjutera, mobilnih telefona, tehnike generalno.

Zdravstveno –slabe tačke ove sedmice su stomak, krvni sudovi, hormoni. Oni koji imaju problem sa holesterolom ili šećerom u krvi, trebali bi da obrate pažnju na način ishrane, i da ne udovoljavaju previše sebi, a mogli bi i da prošetaju do lekara na po koju kontrolicu. Generalno gledano – nedelja u kojoj je potreba za uživanjima dosta jaka i neki će „izduvni ventil“ i opuštenciju baš tražiti u omiljenim poslasticama.

Što se emotivnog dela tiče, ovo je još jedna povuci – potegni sedmica. Parovi moraju više da razgovaraju, da budu otvoreniji i iskreniji jedno prema drugom da bi sve funkcionisalo kako treba. No, vidi se da ti razgovori baš mogu predstavljati problem, jer ćete oboje biti skloni da se povlačite i da izbegavate teška pitanja….a neki mogu smatrati da se problemi najbolje rešavaju tako što se okrene društvu, izlascima, pa čak i flertovanju….Umesto toga – okrenite se jedno drugom, više uživajte zajedno, planirajte odmor, idite negde makar na par dana…Što se tiče onih koji su slobodni – neki od vas će biti „srećne ruke“ ove sedmice i lako može doći do ulaska u emotivnu priču. Najpovoljniji segmenti za tako nešto su posao, izlasci…i naravno – letovanje. Pa, nadam se da će se baš vama sreća osmehnuti….Uživajte u ovoj sedmici!

Voli vas vasa Venera sa papilotnom <3

*original tekst na www.facebook.com/mojastrolog/

Jedan komentar

  • Galina

    Ti i ona Zelena kad ga zakovrnete… sve moze a i ne mora, al uglavnom nece.
    O lebe…. :/