Kaži mi, kaži...

Nedeljna prognoza po ciganskim kartama!!!! (26.11.-2.12.2018.)

 

BOLEST – LJUBAV – NEPRILIKA – SREĆA – MISAO – NEŠTO NOVCA

 

Bolan sam ti majko, bolan od ljubaviiiiiiii…..peva pevač, a izgleda da će i neki od nas to pevušiti tokom sedmice u koju ulazimo…..A ta ljubav – čudna i divna i strašna – osećanje koje prizivamo, kojem se radujemo, zbog kojeg tugujemo….Pa kad smo već krenuli sa ljubavlju, hajmo onda da prvo taj segment ispretresemo i vidimo kakvi su dani koji nam dolaze…..

Koliko god to čudno zvučalo, kroz ovu sedmicu je bolje proći sa što manje reči. Ali onih biranih, nežnih, pažljivih, ljubavnih naravno. Volite se sa partnerom očima, rukama, srcem. Nezgodne teme i dileme ostavite za neku drugu priliku – nije im vreme sada. Sada je vreme za osećaje i njih slobodno „istresite“ na osobu koju volite – a reči preskačite, osim ako ne govorite uzavrelim i usplamtelim od ljubavi srcem. A zašto baš tako? Pa zato što reči u ovoj nedelji pokazuju tendenciju da se otmu, da odu u nekom neželjenom pravcu, da uvedu u problem, raspravu, i kao krajnji rezultat – ćutanje. Naravno, sve ovo važi za one koji žele da održe stabilnim odnose u kojima su. Ako ste pak u onoj drugoj grupi kojoj je svega preko glave – onda slobodno navalite – više je nego izvesno da će doći do problema, rasprava, tenzije, nervoze….a samim tim – i do dodatne destabilizacije odnosa, možda čak i prekida. No, baš vama moram da uputim jedno pitanje – jeste li sigurni sto posto? Jeste li spremni za tako nešto? Jeste li pokušali na lep način, jeste li pokušali da razjasnite situacije koje vas muče? Jeste li sigurni da je vaša nervoza vezana samo i isključivo za partnera, a ne za neke druge segmente koji se prelivaju u emotivni? Jer, neki potezi kada se naprave….onda nema više nazad, onda nema brisanja gumicom i pravljenja da se ništa nije dogodilo, ništa nije reklo….Zato baš ovoj drugoj grupi savet – dooooooobro porazmislite, dobro se posavetujte sami sa sobom, ohladite mozak – pa tek onda vidite da li ćete delati uopšte….ili ćete se ipak prebaciti u prvu grupu i bes zameniti nežnošću, srdžbu zameniti razumevanjem, sumnju zameniti poverenjem…..Znate, najlakše je svaliti krivicu na osobu koja je preko puta nas – najteže je razmisliti koliko smo mi sami doprineli tekućoj situaciji…Baš zato, ako dobro razmislite možete shvatiti da ako očekujete da se neko promeni zbog vas, možda treba vi da napravite prvi korak i krenete da menjate sebe zbog druge osobe?

Da ne zaboravimo one usamljene – ima u ovoj nedelji šansi za ulazak u vaš život nekih osoba koje vas baš mogu dotaći, koje brzinski mogu zapaliti iskru želje, dopadanja, koje vam mogu protresti tlo pod nogama….Sve je to super i divno, ali ipak – karte savetuju – ne mislite da ste naleteli na čoveka/ženu svog života samo nakon jednog susreta ili par razmenjenih reči….morate dati vremena vremenu da se vidi da li je to baš tako….da se žito razdvoji od kukolja, da se ispravni odvoje od pogrešnih, da svako pokaže svoju suštinu – kakav je zaista….Zato, ne letite prebrzo i previsoko, da ne biste ljosnuli neugodno!

A posao i ti pusti novci? Što se novca tiče, bolje da ne pričam – da vas ne deprimiram. Samo ću reći – nestabilno….A po pitanju posla – užurbanost, nervoza, kašnjenja, nerazumevanja, obaveze samo iskaču i teško je organizovati se. A ima li bilo šta dobro? Naravno – dobro je to što sve ove situacije samo na prvi pogled, u prvom momentu mogu izgledati kao ekstra komplikovane ili nerešive. Više je nego izvesno da ćete ipak izaći na kraj sa njima. U prevodu – tresla se gora, rodio se miš. Zato se ne nervirajte za džabe, već se uhvatite u koštac i rešavajte jer ćete u tome i uspeti!

Zdravstveno – opet nam se sve vrti oko stomaka i varenja, oko prehlada, oko aktiviranja hroničnih problema. Pošto u ovoj sedmici ima mogućnosti i za povrede – vodite računa o sebi i na poslu i kod kuće. Trenutak nepažnje može rezultovati masnicom, posekotinom, iščašenjem zgloba, istegnućem tetiva. Naravno, čim postoji mogućnost za povrede, onda je savet da se i u saobraćaju četvore oči otvore!

I etooooo…..takva je ova poslednja novembarska nedelja….Nije bajna ali je naša, mi bolju nemamo!

Srećno!!!!!!

Ljubi vas vasa Venera sa papilotnom <3

 

*originalni tekst objavljen na fb stranici Moj astrolog http://www.facebook.com/mojastrolog/